VIDEO Trudnicu koja pleše oko šipke napali hejteri, a ona im pokazala što može

Foto: Instagram

MNOGE žene se u trudnoći ne osjećaju nimalo seksi, no Jill McLean takve sitnice uopće ne zabrinjavaju. Iako je u visokom stupnju trudnoće, još uvijek pleše oko šipke.

Video i fotografije svog umijeća postavila je na Facebook nakon čega se susrela s brojnim pozitivnim, ali i negativnim komentarima.

 

Shot at Cleo's Rock N Pole BRAND new location in Los Angeles! Watch out pole world, I'm competition ready with my new signature move - the baby belly rub!Wearing Sonic Siren #cleohotpants in turquoise coming out real soon! <3www.cleothehurricane.com

Posted by Cleo The Hurricane on 25. siječnja 2016

Neki smatraju da to ne samo da je opasno nego i da je ples oko šipke izraz nepoštovanja prema trudničkom tijelu i nerođenom djetetu. No, ona smatra da ima dovoljno iskustva da joj se ništa ne dogodi – dvostruka je prvakinja Australije u plesu oko šipke.

"Obožavam biti trudna (većinom), ali nikad se nisam osjećala tako neseksi (pogotovo u zadnjem tromjesečju). Žudjela sam za tim osjećajem kada obujem potpetice, pustim seksi pjesmu i zaplešem oko šipke... Samo da se ponovno osjećam seksi", objasnila je na svom blogu Jill, odnosno Cleo the Hurricane, kako se naziva.

Odgovorila je i na kritike da ne shvaća trudnoću ozbiljno: "Trudnoću shvaćam jako ozbiljno i nikada ne bih stavila visoke potpetice da se ne osjećam potpuno ugodno i samouvjereno u njima. Nespretnija sam kad sam kod kuće bosa, nego kada sam u studiju na štiklama."

U međuvremenu je Jill rodila zdravog sina i smatra da će biti jako ponosan na mamu kada mu pokaže ove fotografije na njegov 21. rođendan.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.