VIDEO Uhvatila tipa kako je potajno snima na plaži, njezina reakcija je viralna

Screenshot: TikTok

AMERIČKA tiktokerica Elisa objavila je viralni video na profilu @msheavenonearthh, u kojem je pokazala kako je izgledao njezin obračun s tipom koji ju je snimao na plaži.

Elisa je uživala na plaži, no jedna ju je žena upozorila kako je vidjela da je neki muškarac snimao njezinu stražnjicu i stopala dok je spavala. Ispostavilo se da je muškarac snimao i druge djevojke na plaži, uključujući i maloljetnice, a djevojka se odlučila obračunati s njim. 

@msheavenonearthh This absolute creeppppp!!! Still never answered what he does with these videos and pics. #creep #coneyisland #reconnectingwithnature #exposed #fyp#creepytok ♬ original sound - 🃏🐉ELISA🐉🃏

"Zašto si mi prišao dok sam spavala?" upitala ga je, no on je tvrdio da ju nije snimao. Djevojka mu je rekla kako joj je troje ljudi potvrdilo da ju je snimao, a zatim je priznao da je snimao "samo njezina stopala". 

Natjerala ga da izbriše fotografije 

Elisa ga je natjerala da izbriše fotografije iz mobitela na licu mjesta, a ostala je u šoku kad je vidjela koliko je djevojaka fotografirao te ga je natjerala da izbriše fotografiju maloljetnice. 

Muškarac joj se ispričao, a ona mu je rekla: "Nemoj se ispričavati. Želim te vidjeti kako odlaziš s plaže, ozbiljna sam." Čovjek ju je poslušao, a ona je upozorila ljude koji se kupaju da pripaze hoće li se pojaviti. 

Snimka je postala viralna prikupivši 3.6 milijuna pregleda i čak 685 tisuća lajkova, a mnogi su pohvalili njezinu reakciju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.