VIDEO Vinarija Kutjevo otvorila luksuzni restoran. Bili smo, evo što nas je oduševilo

Foto: Index Video

Sadržaj nastao u suradnji s: Vinarija Kutjevo

Kutjevo, poznato kao glavni grad vina, sada se može pohvaliti i ekskluzivnim restoranom Vinkomir.

Vinarija Kutjevo, jedna od najpoznatijih i najstarijih vinarija u regiji, nedavno je otvorila svoja vrata novom restoranu Vinkomir. Smješten usred slikovitih vinograda, Vinkomir nudi autentično iskustvo koje spaja vrhunsku gastronomiju i prirodne ljepote ovog kraja. 

Ovaj novootvoreni restoran već je privukao pažnju ljubitelja dobre hrane i vina te postao nezaobilazna destinacija za sve koji traže lokalni doživljaj.

Bili smo u restoranu i imali priliku iz prve ruke doživjeti jedinstvenu atmosferu Vinkomira. Restoran se ističe po bogatoj ponudi jela pripremljenih od lokalnih sastojaka te po vrhunskim vinima iz Kutjeva.

"Mi smo jedna od najstarijih vinarija u Europi, od 1232. godine, uklopili smo i obilazak naših podruma i degustacije vina, nakon kojeg možete uživati u našem restoranu na vrhunskom položaju", rekao je Damjan Oreč, voditelj restorana. Oreč naglašava kako je cilj Vinkomira pružiti gostima nezaboravno iskustvo koje će ih povezati s prirodom i tradicijom, a istovremeno im ponuditi nešto novo i inovativno.

"Naša jela su napravljena od lokalnih namirnica. Cilj nam je da budu u krugu od 150 kilometara, radimo s lokalnim OPG-ovima, malim proizvođačima. Baziramo se da to bude što bliže ovom kraju", dodao je Hrvoje Lončarević, glavni kuhar. 

Foto Index Video

Poseban specijalitet kuće je jelenji Wellington, koji se radi na bazi kulena i divljači, punjen sirom i omotan slaninom crne slavonske svinje, a preporučuju ga s vinom kuće Vinkomir. Specijalitet je i sladoled od graševine koji se poslužuje s mousseom od tamne čokolade, svježim jagodama i krokantom od orašastih plodova.

U ponudi su i dva luksuzna apartmana s jacuzzijem i pogledom na Zlatnu dolinu i vinograde, a u blizini je i lovište divljači. 

Sponzorirani sadržaj donose Index i Vinarija Kutjevo u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.