VIDEO Žena u Hrvatskoj prepoznala Bobana Rajovića, njena reakcija postala je hit

Foto: Instagram

CRNOGORSKI folk pjevač Boban Rajović jedan je od najpopularnijih glazbenika u regiji, a na Instagramu je objavio snimku susreta s obožavateljicom u Hrvatskoj, koja je brzo postala hit.

Na jednoj benzinskoj postaji u Rijeci, na koju je pjevač svratio, žena ga je prepoznala, a potom počela vrištati od sreće i tražiti mobitel kako bi se fotografirali.

"Slučajni susret sa ženom punom pozitivne energije, koja me je očigledno prepoznala. Pozdrav za dragu Senadu, uljepšali ste mi dan", napisao je Boban pored snimke.

Rajović je inače napunio i splitsku i zagrebačku Arenu, a svojedobno je otkrio što bi, da je sretne, rekao hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović, koja je tada priznala da sluša narodnjake kad je fešta.

"Da sretnem predsjednicu Kolindu prvo bih joj se zahvalio na nesvjesnoj reklami. Rekao bih joj da mi je drago što sluša dobru glazbu, a to je sigurno narodna glazba koja nikada neće iščeznuti bez obzira zvali neki to cajke ili ne, meni to smeta. Zaista bih joj prišao, pozdravio je i zahvalio se na reklami", rekao je pjevač za srpski Telegraf.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.