VIDEO Zvijezda "Prljavog plesa" otkrila neugodnu istinu o sceni iz jezera: "Mislila sam da umirem"

 Screenshot: YouTube

GLUMICA Jennifer Grey, zvijezda legendardnog filma "Prljavi ples", otkrila je kako je zaista izgledalo snimanje jedne od najpoznatijih scena u povijesti filma, one u jezeru te priznala da sve skupa nije izgledalo nimalo bajkovito.

"Sjećam se plivanja u jezeru koje je bilo toliko hladno. Moraš biti zaista mlad i gledan da uđeš u tako hladno jezero. Nije bilo dobro. Sjećam se da sam pomislila: 'Možeš li umrijeti ako ti bradavice eksplodiraju?' Činilo mi se da nije zdravo biti u tom jezeru", ispričala je za Sunday People i otkrila da je Patrick Swayze uz hladnoću imao i problema s koljenom zbog čega je jedva izveo scenu u kojoj je drži iznad svoje glave.

Snimanje finalne scene na pjesmu "Time Of My Life" također je bilo problematično. "Pod je bio tek obojan i noge su nam se stalno lijepile pa se nismo mogli okretati. Drugi ljudi iz ekipe su sjedili i gledali nas kako pokušavamo ne pasti na glavu", priznala je.

Grey kaže da do samog izlaska filma nije bila sigurna hoće li to uopće itko gledati, a za sve je bila kriva njezina agentica koja je bila izrazito nezadovoljna filmom i tvrdila da je totalni promašaj. "Mislila sam da je to kraj za mene, ali kako se bližila premijera tako je nekako raslo uzbuđenje", priznala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.