VIDEO /FOTO Oscar ekipa u zemlji zombija

Foto: Press

OVOG četvrtka u domaća kina dolazi nam dugoočekivani nastavak filmskog hita "Dobrodošli u zemlju zombija" (Zombieland) iz 2009. g. koji je s godinama stekao kultni status ne samo među fanovima zombija već općenito ljubiteljima dobre filmske zabave i avanture. U nastavku naslovljenom "Povratak u zemlju zombija" pratimo četvero stranaca koji su se sreli na cesti i vrlo brzo postali nerazdvojni.

U svijetu u kojemu vladaju zombiji, Tallahasse (za Oscara nominirani Woody Harrelson), Columbus (za Oscara nominirani Jesse Eisenberg), sestre Little Rock (za Oscara® nominirana Abigail Breslin) i Wichita (dobitnica Oscara Emma Stone) formirali su svoju malu disfunkcionalnu obitelj i uz stroga pridržavanja čak 73 pravila našli su način kako zajedničkim snagama preživjeti. S druge strane fanovi su jedva preživjeli deset godina čekanja na nastavak. Ali strpljenje se isplatilo. "Povratak u zemlju zombija“ (Zombieland: Double Tap) u domaća kina stiže 17. listopada, a kako bismo čekanje još malo prikratili, predstavljamo vam finalni hardcore trailer filma koji je objavljen ovih dana.

Deset godina od pojavljivanja zombija oni su našoj poznatoj ekipi najmanji problem. Ovog puta ubijanje zombija prati i priča o odrastanju te pregršt obiteljskih problema i razmirica. Njihov novi dom postaje ni manje ni više nego Bijela kuća, ali obiteljska idila je sve samo ne to.  Najmlađa članica obitelji, Little Rock, pronalazi dečka hipija koji puši travu i s njim bježi daleko od grupe. Zbog toga ostatak družine odlazi u misiju spašavanja. U cijelom obiteljskom kaosu pridružuju im se i novi članovi. Columbus nalazi iritantnu mladu djevojku Madison (Zoey Deutch), Tallahassee se upoznaje s lijepom Nevadom (Rosario Dawson), a za novu dozu humora zaslužni su i Berkeley (Avan Jogia) i Luke Wilson u ulozi svojevrsnog dvojnika Tallahasseeja. Kao da im jedan nije bio dovoljan. Srećom pa humor ne ubija.

I dok se njihova obiteljska zajednica raspada, zombiji su sve opasniji. Evoluirali su te su postali jači i brži. Hoće li ova osebujna ekipa uspjeti s njima i međusobno izaći na kraj?

“Povratak u zemlju zombija” (Zombieland:Double Tap) post-apokaliptična je horor komedija koja se nastavlja na film iz 2009. godine “Dobrodošli u zemlju zombija“ (Zombieland). Film je tada okupio fantastičnu glumačku (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin i Emma Stone) kojoj se ove godine pridružuju Rosario Dawson, Zoey Deutch i Luke Wilson. Za scenarij su zaslužni Rhett Reese, Paul Wernick i Dave Callaham (Deadpool) dok je redateljska palica i dalje u rukama Rubena Fleischera (Venom, Gangsterski odred).

"Povratak u zemlju zombija" u kinima od 17.10. i u 4DX-u!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.