Vjenčanica princeze Eugenie otkrila velik ožiljak na njenim leđima

Foto: Guliver Image/Getty Images/Instagram

PRINCEZA Eugenie za svoje je kraljevsko vjenčanje odabrala vjenčanicu dizajnera Petera Pilotta sa širokim V izrezom sprijeda i straga.

Bajkovita vjenčanica otkrivala je ramena i leđa unuke kraljice Elizabethe, a britanski mediji odmah su primijetili ožiljak iz djetinjstva na leđima tek udane princeze.

Naime, Eugenie je kao dijete bolovala od skolioze zbog čega je bila podvrgnuta operaciji tijekom koje su joj ugrađene šipke od titanija duž kralježnice.

Eugenie nikad nije skrivala svoje ožiljke, a svoju je popularnost koristila da u javnosti govori o problemima oboljelih od skolioze. Na svoje vjenčanje pozvala je i doktora koji ju je tada operirao, piše Daily Mail.

Na svom je službenom Instagramu Eugenie u lipnju ove godine prvi put podijelila i svoje rendgenske snimke kako bi osvijestila javnost o ovoj bolesti.

"Mislim da se može promijeniti shvaćanje ljepote, možeš pokazati ljudima svoje ožiljke i mislim da je zaista potrebno zauzeti se za to", rekla je jednom prilikom 28-godišnja princeza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.