Vjenčanje zagrebačkog direktora i slavne glumice Vogue proglasio jednim od najljepših

Foto: Profimedia

ČASOPIS Vogue tradicionalno je sastavio listu najljepših i najatraktivnijih vjenčanja poznatih u protekloj godini. Većini čitatelja vjerojatno prvo pada na pamet vjenčanje Bena Afflecka i Jennifer Lopez, ali na popisu se nalaze i jedan Hrvat i njegova nevjesta.

Riječ je o galeristu Siniši Mačkoviću iz Zaprešića koji se sa svojom mladenkom, holivudskom glumicom Chloë Sevigny, vjenčao prije godinu dana. Njihovo crkveno vjenčanje, koje se našlo na prestižnom popisu, održano je u mladenkinom rodnom gradu Darienu, a svadba je organizirana u starinskoj vili Waveny House u Connecticutu.

 

Chloë se pojavila u vjenčanici s potpisom Glenna Martensa, a poslije obreda u crkvi preodjenula se u mini haljinu luksuznog španjolskog brenda Loewe. Mladenci su imali i after party, a holivudska glumica je za tu priliku izabrala odijelo Caseyja Cadwalladera. Mladoženja iz Zaprešića odabrao je klasično crno odijelo i leptir-mašnu.

Tko je Siniša Mačković?

Zagrepčanin s američkom adresom ravnatelj je prestižne galerije Karma Art. U djetinjstvu je napustio Hrvatsku i sa starijom sestrom odselio se u Australiju. Kasnije je studirao grafički dizajn, a nakon završetka studija preselio se u New York, gdje je izgradio karijeru u umjetničkim krugovima.

S holivudskom glumicom Chloë Sevigny upoznala ga je 2018. godine zajednička prijateljica. Za njihovu vezu doznalo se nakon što su ulovljeni kako se ljube u jednoj njujorškoj galeriji.

"Na prvom susretu prije gotovo dvije godine samo smo zurili jedno u drugo. Ubrzo je naš odnos postao intenzivan i neopisivo sam sretna s njim. Siniša je divna osoba, dobar, pametan i iznimno pažljiv", otkrila je jednom prilikom slavna glumica. 

Par ima sina kojem su dali domaće ime

Prije dvije godine su, zbog pandemije, razmijenili prstenje na skromnom obredu u njujorškoj gradskoj vijećnici, a dva mjeseca nakon toga dobili su sina Vanju. "Voljela bih da naš sin jednog dana ima dadilju iz Hrvatske koja će s njim razgovarati na hrvatskom", navela je Chloë ranije.

Inače, na listi najljepših vjenčanja godine našlo se i ono srpske manekenke Nine Seničar, koja se u Toskani udala za holivudsku zvijezdu Jaya Ellisa. Koji su sve parovi dospjeli na Vogueov popis, možete pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.