Vlasnica agencije za spojeve koju plaćaju 80.000 kuna otkriva što žene zaista traže kod muškarca

Foto: Instagram

VLASNICA elitne agencije za spajanje parova Perth's Millionaire Matchmaker Louanne Ward provela je istraživanje u svojoj agenciji na 425 žena i otkrila što one zaista traže kod muškarca, piše DailyMail.

Naime, Louannine usluge koriste bogataši koji joj plaćaju i do 80.000 kuna da im nađe idealnu ženu. Nakon što je objavila popis osobina koje bogati muškarci traže kod žena, sada je provela isto istraživanje na djevojkama.

Što se tiče fizičkog izgleda, nježnijem spolu je najbitniji osmijeh, a nakon njega lijepe oči. Treća najpoželjnija fizička karakteristika kod muškaraca su lijepi zubi, a nakon njih slijedi lijepa kosa i dobra guza.

Za karakterne osobine žene su izjavile da im je najbitnija inteligencija. Sljedeće poželjne osobine su humor i pouzdanost te povjerenje i iskrenost na četvrtom mjestu.

"Nisam baš sigurna koliko bi žena dobro podnijelo potpunu mušku iskrenost... Muškarac bi to morao izvesti diplomatski", rekla je Ward.

Na petom mjestu je poštovanje i zdrav poriv za seksom.

"Iako nije navedeno, ne bih rekla da financijska stabilnost muškarca nije bitna ženama. Bitna je, ali iz nešto drugačijih razloga. Naime, iako su mnoge žene danas uspješne žele da je i njihov partner financijski osiguran jer se žele moći povezati s njim na dubljoj mentalnoj razini", rekla je Ward.

"Istraživanje provedeno i na muškarcima i na ženama pokazalo je da su pažnja, zdrav poriv za seksom, poštovanje i dobra komunikacija najbitnije osobine koje osobe traže u svom partneru. Bogatstvo i uspjeh su bitni, ali manje važni", rekla je Ward i dodala da je zanimljivo što postoji mnogo sličnosti između spolova i onoga što su naveli kao najvažnije osobine kod suprotnog spola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.