Vlasnici pasa, pozor! Index Ljubimci vam daruju globalni hit nedostupan u Hrvatskoj

Foto: Index Ljubimci

POZOR, vlasnici pasa! Index Ljubimci za vas su pripremili nagradnu igru u kojoj možete osvojiti globalni hit inače nedostupan u Hrvatskoj - Furbo Dog Cam.

Osvojite najbolju stvar u povijesti ljubimaca! Globalni hit nedostupan u Hrvatskoj, Furbo! Sve što trebate je lajkati...

Objavljuje Index LjubimciPonedjeljak, 26. travnja 2021.

Što je Furbo?

Furbo kamera za pse omogućuje vam da gledate svog psa u bilo kojem trenutku dok je sam kod kuće, da razgovarate s njim pa čak i da mu bacate poslastice koristeći aplikaciju.

Upozorenja o kretanju vašeg psa i događanjima u kući dok je sam primate u stvarnom vremenu na vaš smartphone. Za razliku od ostalih sličnih kamera na tržištu koje vam šalju općenita upozorenja o kretanju, Furbo vas obavještava samo o važnim događajima vezanima uz vašeg psa. Tako ćete odmah primiti upozorenje ako pas počne lajati, ako se počne čudno ponašati te ako se u kući dogodi neka hitna situacija, poput paljenja dimnog alarma ili vam netko provali u kuću.

Također, Furbo automatski i snima sve važne događaje pa videoisječke možete i sačuvati, a na kraju dana moći ćete pregledati i Doggie videodnevnik. Furbo preporučuju mnogi veterinari i treneri pasa.

"Furbo Dog Camera može ublažiti tjeskobu kod psa zbog razdvajanja i poboljšati kvalitetu njegova života", smatra Zak George, profesionalni trener pasa.

"Furbovo upozorenje je spasilo život mog psa. Aplikacija mi je poslala fotografiju na kojoj sam vidjela da mi je pas otvorio vrećicu čokolade i odmah sam odjurila kući da ga zaustavim. Moj pas sigurno ne bi dobro završio da je uspio pojesti čitavu vrećicu", samo je jedna od priča zadovoljnih korisnika Furba na njihovoj službenoj stranici.

Želite Furbo za vašeg psa?

Sve što trebate je lajkati Index Ljubimce, staviti sliku svog psa u komentar i tagirati prijatelje koji imaju ili vole pse.

Pobjednika biramo 15. svibnja slučajnim odabirom!

A za sve zanimljive vijesti o kućnim ljubimcima zapratite Facebook profil Index Ljubimaca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.