Vlasnik Boškinca na Zrću otvorio Tattvu, beach club i restoran s posebnom pričom

Foto: Facebook

BORIS ŠULJIĆ, vlasnik obiteljskog hotela, restorana i vinarije Boškinac, otvorio je Tattvu by Kalypso na Zrću.

Tattva je zamišljena kao boutique beach club i restoran. Sastoji se od četiri cjeline: plaže, loungea, kashbe (egzotičnog separea za manje grupe) i Moët & Chandon Campa, ekskluzivnog prostora za privatna druženja do 25 gostiju.

Glavni restoran smješten je pod beduinski šator i nudi fusion meni koji spaja lokalne paške i otočke namirnice s istočnjačkim začinima i utjecajima.

Inače, ime Tattva na sanskrtu znači najviše načelo ili elementarno svojstvo, temeljni element. "Mjesto susreta 5 svetih tattva - zemlje, vode, vatre, zraka i svemira", stoji na stranici Tattve uz objašnjenje da je "sve počelo paškim trokutom".

"Tamo na plaži pod moćnim planinama, na pustinjskom otoku kojeg udaraju jaki vjetrovi, nalazi se mjesto susreta svih pet svetih elemenata: zemlje, vode, vatre, zraka i svemira. Trokutasta formacija tla tajnovitog porijekla doziva avanturiste i podsjeća na alkemijski simbol prirodnih elemenata - trokut", pojašnjavaju iz Tattve otkud inspiracija za ovakvo, na Zrću dosad neviđeno mjesto.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.