Voditelj Dnevnika Nove TV nakon snimke s TikToka pridružio se Antunovskom hodu

Foto: Nova TV/Slavko Midžor/Pixsell

NAKON što je na TikToku postala viralna snimka na kojoj Petar Pereža s rukama podignutim u zrak pjeva duhovnu pjesmu u bazilici sv. Antuna Padovanskog u Zagrebu, voditelj Dnevnika Nove TV pridružio se jučer i Antunovskom hodu mladih sa svojom djecom.

"Ja sam baš presretan i ponosan na našu Hrvatsku. Trend u Europi je da mladi sve manje idu u crkvu, ali u Hrvatskoj je drugačije, sve više mladih je u crkvama zahvaljujući baš ovakvim događajima poput hoda za Antunovo. Meni vjera puno znači, mi smo duhovna bića, to dovoljno govori. Bez vjere, bez Isusa, nama kao kršćanima život ne znam bi li imao smisla", rekao je za Novu TV.

Dodao je da svojoj djeci želi biti dobar vjerski primjer. "I moja djeca su tu i ja kao roditelj želim biti dobar primjer da treba slaviti Isusa, ići u crkvu i primiti sakramente jer je loše od njih očekivati nešto a da im ja u tome ne pokazujem pravi put."

Djevojka mahala duginim zastavama prema sudionicima Antunovskog hoda

Podsjetimo, mladi katolici šetali su od svetišta sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima do istoimene bazilike na Svetom Duhu, dok je Povorka ponosa prolazila Frankopanskom, Ilicom, Trgom bana J. Jelačića, Jurišićevom, Draškovićevom sve do Ribnjaka, Parka ponosa.

U jednom trenutku, dok je povorka Antunovskog hoda prolazila centrom, jedna sudionica Zagreb Pridea mahala im je duginim zastavama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.