Vodoinstalater objavio fotku dilda koji je našao u kadi mušterije: "Ovo je moj najveći strah"

Foto: Facebook

JEDAN engleski vodoinstalater ostao je bez posla nakon što je na Facebooku objavio fotku prizora koji je zatekao u kupaonici jedne mušterije, ali nije imao sreće pa je ta mušterija vidjela da ju je "cinkao".

Naime, vodoinstalater je u kupaonici nepoznate žene zatekao seksualnu igračku pričvršćenu na zid pored kade, a osim što ju je fotkao, fotku je podijelio u grupi "Savjeti za tipove". Na njegovu žalost netko iz te grupe fotografiju je prebacio u srodnu grupu "Savjeti za zločeste cure", a ispostavilo se da je baš u toj grupi i vlasnica seks igračke, piše The Advertiser.

>>>Urnebesno dopisivanje: Mama našla sinovu seks igračku pa pitala tviteraše što je to<<<

Nakon što je vidjela da fotka njene kupaonice kruži internetom, nazvala je šefa nestašnog vodoinstalatera, a on mu je ekspresno dao otkaz.

Žena koja je fotografija objavila u grupi za žene napisala je da joj ju je poslao prijatelj vodoinstalater.

"Poslao mi je ovu fotku uz opis - ovo je najveći strah svakog vodoinstalatera", ispričala je. Kad su saznali da je fotka iscurila iz njihove grupe, muškarci su pobjesnili.

"Ukratko, završila je u grupi za žene, a tip koji je fotkao sad je bez posla. Ne baš idealan rezultat svega, zar ne?", napisao je jedan muškarac.

>>>Tinejdžericu šokiralo što joj je mama poklonila za Božić - i ne, nije to što mislite<<<

Neki su tvrdi da ipak nije dobio otkaz, no ubrzo se i on sam javio, kopirajući pismo kojim je poslodavac prekinuo ugovor s njim.

"Tvoji postupci doveli su me u neugodan položaj. Kao što smo razgovarali, znam da žališ zbog svojih postupaka, no nažalost posljedice se ne mogu ukloniti i nanio si nam štetu", napisao je poslodavac.

Vodoinstalater ne krivi poslodavca za otkaz i tvrdi da je naučio svoju lekciju. "Ne bih to ponovio", tvrdi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.