Voliš isprobavati beauty novitete? Ovo je super koncept za tebe

Foto: BeautyBox.hr 

SIGURNI SMO da je pitanje "Voliš li isprobavati beauty novitete?" zapravo retoričko, jer svaka djevojka, žena, majka - u sebi krije jednu pravu beauty ovisnicu. Naravno, nismo sve u jednakoj mjeri ovisne o beauty novitetima, no činjenica da je na tržište došao novi ruž, maskara ili kremica kod rijetko koje žene neće izazvati znatiželju.
 
Od vremena Egipćana, kada su i pronađeni arheološki nalazi šminke, pa sve do danas, šminka je pružala ne samo mogućnost uljepšavanja, već i mogućnost mijenjanja, poboljšavanja, prikrivanja nedostataka i isticanja prednosti na našim licima. Ono što ne možemo poreći je da beauty industrija napreduje iz dana u dan i da smo svakodnevno bombardirani informacijama o novoj maskari, čarobnom ružu ili pak maski za lice koja će izbrisati i najsitniju boricu. 
 
Potreba za beauty proizvodima i isprobavanjem beauty noviteta integrirala se u naše živote, jer nam se na dlanu nudi prilika, ne samo da izgledamo bolje već da se bolje i osjećamo. Ono što je naravno trn u oku svake prave beauty ovisnice je ekonomska računica, svaki novi proizvod na tržištu sa sobom nosi i onu malo manje beauty stranu medalje, a to je najčešće astronomska cijena.
 
Srećom nekolicina beauty glavica je odlučila doskočiti i tom problemu, i približiti beauty novitete svima!

Osmislile su koncept beauty kutijice, koja će svaki mjesec sadržavati novitete beauty i lifestyle svijeta, a pri tom biti ekonomski dostupna svakom novčaniku. Kutijica koja će svaki mjesec stići na tvoja vrata, koja u sebi krije razna iznenađenja i koja će u tvoj dom dovesti sve novitete beauty tržišta.

 
Logično, naziv kutijice je BeautyBox, kutijica sreće u kojoj se skrivaju beauty noviteti i koja stiže na tvoju adresu i sve to samo za 99 kuna, doista zvuči nemoguće. Sigurni smo da si već upoznata s ovim konceptom, i da si već vlasnica jednog BeautyBoxa, no ako slučajno nisi, drago nam je da smo ti približili ovaj koncept koji broji preko 10 000 followera na društvenim mrežama i više od 6 tisuća zadovoljnih pretplatnica do sada!

 
Zašto bi gubila vrijeme istražujući novitete po trgovinama, moleći testere po drogerijama i pisanjem pisama brendovima tražeći ih putna pakiranja, kada sve to može svaki mjesec u najljepšem mogućem pakiranju stići na tvoju adresu. Zar te još trebamo nagovarati ? I mislili smo :)
 
Svoj sveti gral beauty noviteta, možeš naručiti na www.BeautyBox.hr i u udobnosti svoga doma čekati dostavljača s tvojom kutijicom sreće. 
 
Jer pravim beauty ovisnicama, beauty noviteti sami dolaze na vrata, zar ne? ;)
 
Psst! Požuri, narudžbe je moguće napraviti još samo ovaj vikend, a #kutijicasrece stiže na tvoju adresu već sljedeći tjedan!