Znate li koje se 18+ značenje krije iza pjesme Watermelon Sugar?

Foto: YouTube

PJESMA engleskog pjevača Harryja Stylesa, Watermelon Sugar, izašla je 2019. godine, ali je čak i danas hit i još je uvijek mnogi, i stari i mladi, redovito pjevuše. Međutim, možda nisu svjesni da pjesma ima skriveno i vrlo prosto značenje.

Pjesma je osvojila čak i Grammyja za najbolju solo pop pjesmu, bila je na prvom mjestu američke ljestvice i u top deset u još 20 drugih zemalja, a da je pritom malo tko znao na što je Styles aludirao dok ju je pjevao. Ako se baš dobro zagledate u spot i pomno pročitate riječi možda ćete ipak shvatiti, no sve je zapravo objasnio i sam Harry na jednom od svojih koncerata.

Govori o orgazmu

"To vam je kao onaj početni osjećaj euforije kada spavate s nekim ili jednostavno budete u blizini nekog tko vas uzbuđuje", rekao je Styles tijekom svoje turneje 2020. godine.

U samom videu postoje jasni znaci na seksualne aluzije. Spot počinje porukom, "ovaj video je posvećen dodirivanju", a kako video odmiče, Styles veoma senzualno dodiruje lubenicu i tu su dakako polugoli modeli koji dodatno začinjavaju spot.

Na kraju je Harry 2021. godine tijekom turneje na koncertu u Nashvilleu publici priznao kako pjesma zapravo govori o orgazmu. "Ova pjesma zapravo govori... Ma nema veze što govori. Govori o... Govori o, hm, slatkoći života... Aha da, govori i o ženskom orgazmu, ali nema veze, nema to sada veze", rekao je Styles.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.