Volodimir Zelenskij se sastao s glumicom Jessicom Chastain: Svijet će čuti istinu

Foto: Instagram

AMERIČKA glumica i producentica Jessica Chastain danas je posjetila Kijev, a pritom se susrela i s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim.

"Američka glumica Jessica Chastain danas je došla u Ukrajinu. Za nas su ovakva gostovanja poznatih ljudi iznimno vrijedna. Zahvaljujući tome, svijet će još više čuti, znati i razumjeti istinu o onome što se događa u našoj zemlji. Hvala na podršci!" napisao je Zelenskij u objavi na Instagramu..

Chastain je također posjetila dječju bolnicu Okhmatdyt, prema ukrajinskom javnom servisu Suspilne News.

Sa suprugom je pozirao za Vogue

Zelenskij je nedavno, zajedno sa suprugom Olenom, pozirao za Vogue, zbog čega su ih mnogi kritizirali na društvenim mrežama. U intervjuu su govorili o sebi, svom braku i ratu u Ukrajini.

"Uvijek sam voljela biti iza pozornice, to mi je odgovaralo. Dolazak pred svjetla pozornice teško mi je pao", rekla je Zelenska. Fotke su izazvale mnoštvo komentara.

"Zar vi ne biste trebali pomagati svojoj zemlji, umjesto da se fotografirate za Vogue?", "Njihov narod umire, a oni se fotografiraju", pisali su oni nezadovoljni ovakvim medijskim eksponiranjem ukrajinskog predsjednika i prve dame.

Pročitajte više