Vraća se Tvoje lice zvuči poznato, Nives Celzijus dobila novi posao

Foto: Nova TV

NA MALE ekrane vraća se show Tvoje lice zvuči poznato.

Šesta sezona donosi transformacije osmero kandidata, a ocjenjivat će ih nova postava žirija. Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec i Igor Mešin sjest će uskoro za stol žirija hit showa koji se ovog proljeća vraća na Novu TV te kroz ukupno 13 emisija ocjenjivati i komentirati nastupe dijeleći kandidatima konstruktivne kritike.

Iako je show natjecateljskog karaktera, emisije imaju i humanitarnu dimenziju jer u svakoj emisiji do finala kandidat s najviše bodova odnosi pobjedu te odabire humanitarnu udrugu kojoj Nova TV donira 10 000 kuna.

"Predosjećam da će ovo biti najbolja sezona dosad i jedva čekam da počne. Svoje iskustvo kao kandidata pamtim kao profesionalno možda i najljepši period života, a sama pobjeda potpuno mi je promijenila život i raduje me što će novi kandidati imati prilike i sami to proživjeti. Kao jedini član žirija koji je i sam sve to prošao i zna koja količina rada, truda, stresa i znoja stoji iza svake točke, vjerujem da neću biti prestroga i trudit ću se usmjeravati ih kako bi iz emisije u emisiju bili što bolji", rekla je bivša natjecateljica, a sada članica žirija Nives Celzijus.

Mešin više nije voditelj

Igor Mešin također je, nakon pet godina vođenja emisije, u novoj ulozi.

"Bit će zanimljivo nakon toliko sezona biti u ovom showu u drugačijoj ulozi, nadam se da ću se dobro snaći. Od sezone očekujem da bude uspješna, zabavna. Veselim se što ću sve nastupe sada moći u miru pogledati iz najbolje pozicije u studiju", rekao je.

Goran Navojec je tri sezone ocjenjivao kandidate showa.

"S obzirom na to da sam ja već dobro ispekao zanat u ovom showu, u novoj sezoni planiram biti strog i nepravedan, a možda i potkupljiv. Siguran sam da će ovo biti najbolja sezona do sada, svi kandidati već vrijedno rade i pripremaju nevjerojatne transformacije", rekao je.

"Kao članica žirija bit ću pravedna i konstruktivna u komentarima jer cilj je da kandidati iz emisije u emisiju budu sve bolji u svojim imitacijama. Često sam bila zadana tema ovog showa, a baš me zanima hoću li ove sezone imati priliku ocijeniti jednu Indiru", najavila je Indira Levak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.