Vrtni bazeni toliko jednostavni za slaganje da vam neće trebati ni upute

POPULARNOST vrtnih bazena u Hrvatskoj je na visokoj razini. To ne čudi jer korisniku omogućuju da provodi ljeto i pronađe osvježenje po super cijeni u svom vrtu ili na terasi. Ono što najviše zanima sve ljubitelja bazena - održavanje nije ni skupo ni zahtjevno, a što prije proučite upute za upotrebu i montažu - prije ćete se kupati. 

Trenutačno je aktivna akcija na sve bazene marke BestWay, a sniženi su 24% sve do 30. lipnja. 

Što kažu recenzenti i kupci za ove bazene?

Bazeni privlače pozornost svojim dizajnom, izvrsnim performansama i atraktivnim izgledom. Toliko su prostrani da ima dovoljno mjesta za veselo dječje jato, a dodatne prednosti modela su udobno stubište i moderan sustav filtriranja. Recenzenti proizvoda bazena BestWay slažu se da privlače svojom izdržljivošću i lakoćom ugradnje, piše Punto Marinero

Screenshot, YouTube, (6) Montažni bazeni Bestway ® - YouTube

Samostojeći bazeni su različitih oblika, dimenzija i sastava. Najjednostavniji imaju rub na napuhavanje i zovu se Fast Set™ bazeni, brzo se postavljaju i pospremaju. Gotovo sve što morate napraviti je napuhati obruč, natočiti vodu i priključiti pumpu. 

Zašto je savršeno imati bazen u svom vrtu? Ne trebate odlaziti na pretrpane gradske bazene jer veličina bazena omogućuje vam slobodno plivanje i neograničenu zabavu u ljetnim danima. Bazen je od ratana, izdržljivog materijala koji je otporan na jako sunce te se uklapa u svako dvorište.

Kupci ocjenjuju da se ovi bazeni mogu i sastaviti bez uputa koliko je jednostavan dizajn. Od jednostavne montaže do jednostavnosti korištenja. Bazeni imaju svu potrebu opremu za praktičan rad, uključujući filtar, usisavač za dno, poklopac, ljestve i oblogu za konstrukciju.

Na ljestvici savršenih velikih i udobnih bazena u kojem možete slobodno plivati, savršen izbor je Steel Pro™ MAX. Riječ je o najraširenijem modelu bazena s metalnom konstrukcijom; čvrst bazen, a cjenovno tako dostupan, čest je domaćin ljetnih zabava mnogih dvorišta i vrtova. Pozovite svoje prijatelje i uživajte u ljetnim vrućim danima. Ovaj ima filtarsku pumpu i sigurnosne ljestve. One pružaju udoban ulaz u bazen, no mogu se podignuti tako da nećete morati brinuti o sigurnosti najmlađih članova kućanstva jer će im biti onemogućen ulazak u bazen bez kontrole odraslih.

Kupci često kupuju Power Steel™ bazen zbog velikog raspona dimenzija i iznimne čvrstoće. Ovalni oblik bazen omogućuje vam slobodno plivanje i uživanje s prijateljima. Ovaj bazen dolazi s filter pumpom, sigurnosnim ljestvama i ChemConnect™ dozatorom kemije, koji osigurava čistu vodu u vašem bazenu doziranjem prave količine klora. Isto kao i kod prethodnog modela, sigurnost vaših klinaca zajamčena je ljestvama koje onemogućuju ulazak u bazen bez vaše kontrole. Za sve koje muči pitanje montaže ovakvog bazena, njegovo rastavljanje i montaža neće vam oduzeti više od 30 minuta. 

Screenshot, YouTube, (6) Montažni bazeni Bestway ® - YouTube

Prognoze pokazuju da ljetne temperature samo što nisu stigle tako da vam savjetujemo da se pripremite na vrijeme. Iskoristite akciju i priuštite si najbolji bazen po svojoj mjeri, za neograničeno uživanje u svom dvorištu ili na terasi po povoljnim cijenama. Trenutačno su svi bazeni marke BestWay sniženi 24% do 30. lipnja.

Pročitajte više