Vruća noć: Danijela Martinović i mister Bruno Orešković razmjenjivali tajanstvene poglede

PJEVAČICA Danijela Martinović snimila je spot za svoju novu pjesmu "Danijela časti". Za potrebe snimanja, pod redateljskom palicom Darka Drinovca, od nježne ljepotice koju prati zavodljivi pogled hrvatskog mistera Brune Oreškovića, Danijela se transformirala do seksi dive, spremne na ludi provod.

Priča na kojoj se spot temelji sastoji se od tri dijela i u sva tri dominira upravo Danijela. Spot počinje sa krupnim planovima u kojima dominira bijela boja. Odjednom se pojavljuje auto koji noću putuje gradom i vozač koji pogledava prema ženi u vlastitim mislima. Auto se zaustavlja i Danijela kreće u daljinu, u slow motionu. Treći dio spota odigrava se u otmjenom klubu u kojem poznatu gošću dočekuje konobar. Danijela dolazi do svog separea, uživa u trenutku, pogledava ljude, ustaje i transformacija počinje - tulum i ples ne prestaju do jutra.

Make up za novi spot osmislila je Marija Butković dok se za styling pobrinula Aranka Paštrović-Lucić. "Danijelina odjeća u spotu nosi snažna obilježja elegancije i profinjenosti sa seksi touchom i izazovnošću, uz mnogo otkrivene kože. Modele promišljene provokativnosti odlikuju tkanine zanimljivih tekstura i meki `arhitektonski` kroj koji je specijalno za ovu prigodu izradila poznata modna kuća Linea Exclusive", naglasila je Aranka Paštrović Lucić.

"Inspiracija je bio sam styling izvođača, dakle seksi, snažna žena. Akcent je bio na očima, vječni `smokey eye` u crnoj, plavoj i smeđoj boji, sa porculanskim tenom i svježim usnama", dodala je Marija Butković zadužena za make up. O Danijelinoj kosi brinuo se frizer Mario Treščec koji joj je posebno za ovu priliku napravio frizuru s puno volumena, a platinastu boju zamijenio sa medeno-zlatnim nijansama i tako je preobrazio u vamp ženu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.