Vuco najavio svoj zadnji veliki koncert u Hrvatskoj: Ostavit ću dušu na bini

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

SINIŠA VUCO tijekom gostovanja u Special Happy Showu najavio je svoj zadnji veliki koncert u Hrvatskoj, Happy FEST, koji će se održati 20. prosinca u zagrebačkoj Areni i zbog kojeg će pjevač s drugog kraja svijeta, odnosno iz Južne Amerike, doći u Zagreb.

"U moje ime mogu samo reći, zvuči kao floskula, ali ostavit ću dušu na terenu, u Areni, a osim duše i jedno veliko iskustvo, šarolikost pjesama, pamtljive pjesme, hitove. Bit će izvedba prava, žestoka, bit će to jedan Vuco u najjačem izdanju, ja to mogu obećati, ima dovoljno vremena za pripremu, to će biti to, dođite", poručio je Vuco.

"Snimat ću pjesme i pjevati na španjolskom"

Osim koncerta, Vuco je najavio i novi solo album, kao i duete s Halidom Bešlićem i Lidijom Bačić. Vuco se za Happy FEST priprema u Venezueli, kamo se nedavno preselio, nakon što je prvi put posjetio Južnu Ameriku. U Hrvatsku će doći samo kako bi održao svoj zadnji veliki koncert.

"Isla de Margarita - to je najljepše mjesto na svijetu. Osjetio sam da ljudi imaju dušu, da žive po starinski, skoro bez tehnologije, meni se to sviđa i taj temperament tamo, jezik, snimat ću pjesme i pjevati na španjolskom", opisao je pjevač.

"Kada sam počinjao, molio sam Boga da mi pošalje hitove, da mogu poplaćati sve što sam trebao, nisam imao za podignuti auto sa servisa. Molio sam i poslao mi je hit! Pa sam opet, kada je zapelo, molio i poslao mi je drugi", dodao je 52-godišnjak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.