Vukašin premijerno izveo pjesmu "Munja i grom" s kojom će BiH predstavljati na Eurosongu

U SPECIJALNOM showu "BH Eurosong 2010" sinoć je bivši sudionik realityja Operacija Trijumf Vukašin Brajić premijerno izveo pjesmu "Munja i grom" autora Dine Šarana s kojom će Bosnu i Hercegovinu predstavljati na 55. Eurosongu, u Oslu 25. svibnja ove godine. Autor pjesme Dino Šaran ističe kako je pjesma "Munja i grom" ljubavna, socijalna i ozbiljna rock pjesma.

Budući da bosanska pjesma predstavnica na Eurosongu nije izabrana na javnom izboru, poput naše Dore, već su je izglasali članovi stručne komisije, javnost je pjesmu koju potpisuje Dino Šaran, frontmen popularnog sastava Letu štuke, imala prilike čuti tek sinoć, iako se još od sredine siječnja zna tko je predstavnik BiH na Eurosongu.

"U šoku sam, još ne vjerujem što se događa i da sam upravo ja izabran. U Oslu ću dati sve od sebe, mada na Eurosongu plasman zavisi od mnogo stvari. Ono što je do mene potrudit ću se napraviti što je najbolje moguće", rekao je Vukašin nakon što je upravo on izabran za bosanskohercegovačku uzdanicu u Oslu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.