Will Smith bio je neopisivo ljubomoran na Tupaca i odnos koji je imao s Jadom

Screenshot: YouTube

BRAK Willa Smitha i njegove supruge Jade već je godinama jedna od zabavnijih tema u tabloidima kojima neprestano daju zavidnu količinu materijala. Bile to priče o otvorenom braku, izvanbračnim aferama ili problemima u krevetu, ovaj slavni par ne propušta priliku da u javnost iznese sav svoj prljavi veš. 

U svojim memoarima slavni glumac sad otvoreno govori o počecima njihove veze, a na tapeti se našlo i Jadino prijateljstvo s pokojnim reperom Tupacom Shakurom. 

Jada i Tupac bili su prijatelji iz djetinjstva, išli su u isti razred u umjetničkoj školi u Baltimoreu, a prijatelji su ostali i nakon što su oboje postali slavni. Iako nikada nisu bili u vezi, Smith u knjizi piše o tome kako mu je to prijateljstvo uvijek smetalo. 

"Iako nikad nisu bili intimni, njihova međusobna ljubav bila je legendarna. Na početku naše veze njihova mi je povezanost bila mučenje. On je bio Pac, a ja sam bio ja", započeo je Smith.

"Imao je tu neustrašivu strast koja je očaravala, militantnu moralnost i spremnost da se izbori ili umre za ono u što je vjerovao. Pac je bio kao moj stariji brat Harry - budio je percepciju kukavice koju sam imao u sebi. Mrzio sam što u svijetu nisam ono što je on i to je kod mene izazivalo bijes i ljubomoru. Želio sam da Jada tako doživljava mene. 

No, kada smo Jada i ja ušli u ozbiljnu vezu, a potrebe te veze je učinile manje dostupnom Pacu, moj nezreli um to je doživio kao pobjedu. Jada je bila uzor, vrhunac i kraljica nad kraljicama. Ako je izabrala mene, a ne Tupaca, nema šanse da sam kukavica. Rijetko sam se osjećao toliko validirano. 

Bio sam s Tupacom u istoj prostoriji više puta, ali nikada nismo razgovarali. Način na koji ga je Jada voljela rezultirao je time da jednostavno nismo mogli biti prijatelji. Bio sam nezreo", priznao je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.