Will Smith i supruga snimljeni skupa prvi put nakon otkrića da ne žive zajedno

Foto: Profimedia

Nakon što je prošle jeseni otkriveno da već godinama ne žive zajedno, glumac Will Smith i njegova supruga Jada Pinkett Smith pojavili su se prvi put zajedno na crvenom tepihu.

Par se pojavio zajedno na premijeri četvrtog nastavka filma Zločesti dečki, u kojem Will Smith i Martin Lawrence tumače glavne uloge, a pratili su ih sin Jaden i kćer Willow, Willov sin iz prvog braka Trey te Jadenova djevojka Sab Zada. Oscarom nagrađeni glumac stigao je na događaj na Hollywood Boulevard u stilu, u autobusu na kat s kolegom Martinom Lawrenceom, a zatim je održao kratku izvedbu svoje pjesme Miami iz 1997.

Odlučili su se "razdvojiti na svaki način osim zakonski"

U svojim memoarima Worthy iz 2023., Pinkett Smith progovorila je o svom i Smithovom razlazu 2016. i zašto se nisu razveli. Do kraja 2016., nakon 19 godina braka, njih dvoje su "napustili bračnu terapiju", napisala je Pinkett Smith. Odlučili su se "razdvojiti na svaki način osim zakonski" i "ostati čvrsti u obitelji, ne izgubiti svoje prijateljstvo i zadržati svoju politiku potpune transparentnosti – tj. bez tajni o tome što su radili i s kim su to radili."

"Ove posljednje dvije godine iznijele su puno stvari, a on i ja smo se zapravo fokusirali na zajedničko liječenje i to nam je stvarno bio prioritet. Zapravo je bilo jako lijepo. Zaista intenzivne okolnosti mogu pojačati ljubav ili vas mogu odvesti u drugom smjeru i stvarno je pogoršati. Iskoristili smo priliku da naučimo kako je pojačati", rekla je prošle godine.

Kad je Smith dospio na naslovnice 2022. jer je ošamario Chrisa Rocka na pozornici na dodjeli Oscara nakon što se komičar uvredljivo našalio na račun njegove supruge, njih su se dvoje zbližili, rekla je Pinkett Smith. Par je puno razgovarao o iskušenju, a ona je napisala da ju je incident naučio "kako bezuvjetno prakticirati ljubav."

"Sva ta trnovita povijest našeg kompliciranog zajedničkog života postala je bespogovorna", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.