Zaboravljena Miss Hrvatske vratila se u Zagreb i najavila nam veliki povratak na javnu scenu

DOK NEKE od bivših Misica Hrvatske imamo priliku vidjeti gotovo na svakom eventu ili modnoj reviji, za jednu od njih rijetko koji Hrvat je uopće čuo. Naime, riječ je o Ivani Žnidarić koja je titulu Miss Hrvatske osvojila na bizarnom izboru 2005. godine. Ipak, ne sumnjamo da će nam mlada Čakovčanka uljepšati mnoge trač rubrike s obzirom da je odlučila iskoristiti nekadašnju titulu i postati pravi celebrity.

Ivana Žnidarić nakon četiri godine pojavila se u javnosti i to na otvorenju Aurora beauty ekskluzivnog salona ljepote u Zagrebu. Uz bok Aleksandri Grdić i Ivani Ergić, bivšim Misicama i kumama kozmetičkog salona, Ivana je društvo provodila s Bojanom Jambrošićem, pobjednikom prve sezone showa Hrvatska traži zvijezdu. Gdje je nestala bivša Miss, koji su joj planovi otkrila nam je ona sama.

"Skrivala sam se iz javnosti"

Iako se nije znalo previše o izboru za Miss 2005. godine, Ivana nam je priznala da je to bila jedna velika katastrofa koju ne bi poželjela niti jednoj djevojci. "Dosta sam se skrivala iz javnosti s obzirom na to sve što se dogodilo tada. Mislila sam da idemo na razgovor za pripreme za izbor, a kada sam došla vidjela sam da je u hotelskoj sobi samo osam cura. Oni su tada odlučili da ja idem na izbor", rekla nam je Ivana koja je posljednjih godina živjela u Puli gdje je pohađala ekonomski fakultet.

Kao pobjednica izbora ljepote Ivana, priznaje, nije dobila ništa, već samo 10 tisuća kuna koje je uložila za put u Kinu gdje se održavao finalni izbor. Da stvar bude zanimljivija, kada se vratila, bivša Missica nazvala je bivšeg vlasnika licence, Milana Šečkovića, koji joj je rekao da nema pojma tko je.

"Šečković mi je rekao da ne zna tko sam i da je očito došlo do zabune"

"Kad sam došla u Zagreb nazvala sam Šečkovića i rekla mu da sam se vratila i da bih htjela pokušati baviti se manekenstvom. On mi je tada rekao da me se ne sjeća. Ponovila sam mu da sam posljednja Miss koju je odabrao dok je bio vlasnik licence na što mi je on kratko odgovorio da ne zna o čemu pričam i da je došlo do zabune", otkrila nam je Ivana Žnidarić koja trenutno nema konkretne ciljeve već je mislila iskoristiti svoju titulu kako bi pronašla neki posao i zaradila nešto novca.


Budući da se na otvaranju novog kozmetičkog salona pojavila u društvu Bojana Jambrošića upitali smo je ima li između njih nešto više od prijateljstva. "Naš odnos se razvodnio otkako sam  otišla u Pulu, ali sada se stalno čujemo i družimo. Samo smo prijatelji, ništa više", priznaje nam lijepa Čakovčanka koja za Bojana ima samo riječi hvale. "Zaslužio je pobjedu u HTZ-u. Držala sam mu fige i želim mu sve najbolje", rekla nam je bivša Miss Hrvatske.

"Daj bože poduzetnika"

Kad je ljubavni život u pitanju Ivana nije tajnovita već nam je otkrila da je nedavno završila dugogodišnju vezu te da je s bivšim dečkom ostala u odličnim odnosima. Sada je sretno slobodna, ali ne bi se požalila da joj se dogodi ljubav. Za sve one koje zanima, Ivanu zanimaju drugačiji muškarci, oni koji po nečemu iskaču iz gomile. Nogometaši je ne zanimaju pretjerano, ali da joj se dopadne neki od njih ne bi imala ništa protiv. "Daj bože poduzetnika", našalila se Ivana koja je na kraju priznala da je najbitnije da se zaljubi, a ne čim se bavi.

Osim novopečene manekenke, koju ćemo, ne sumnjamo, puno češće viđati, na otvorenju Aurora beauty ekskluzivnog salona ljepote pojavio se i Neven Ciganović, Stefani Hohnjec te još jedna bivša Misica, Josipa Kusić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.