Zabrinuti Poljaci dojavili policiji da netko u boksericama na dizalici preskače uže

Screenshot: Facebook

Neimenovani muškarac izazvao je pravu uzbunu u centru Varšave. Naime, razgolitio se sve do bokserica, a potom neko vrijeme na dizalici preskakao uže, što je izazvalo zabrinutost pojedinih građana i, u konačnici, intervenciju policije.

Sve je snimio jedan zabrinuti očevidac, koji je video proslijedio jednoj poljskoj Facebook stranici, koja ga je i podijelila.

Čovjek se samo želio razgibati

Naposljetku je utvrđeno da se radni kna dizalici nakon višesatnog sjedenja u kabini poželio malo rastegnuti i razgibati te da mu nije bilo na kraj pameti ugroziti ili uznemiriti građane.

Mężczyzna w samych bokserkach skakał na skakance na… żurawiu w Śródmieściu. Okazało się, że to operator dźwigu. Niecodzienną interwencję otrzymali dziś funkcjonariusze ze Śródmieścia, gdzie na budowie przy Placu Powstańców Warszawy na żurawiu mężczyzna skakał na skakance. Był w samych bokserkach. Policjanci wylegitymowali mężczyznę i okazało się, że jest on operatorem maszyny. Mężczyzna był trzeźwy. Jak udało nam się ustalić mężczyzna się rozciągał. Za materiały dziękujemy Czytelniczce.

Objavljuje Miejski Reporter u Utorak, 20. kolovoza 2024.

Policija je u svom izvješću potvrdila da je radnik bio potpuno trijezan, a snimka je postala hit na Facebooku s više od 380 tisuća pregleda.

"Sport je dobar"

Ubrzo su se zaredali komentari korisnika Facebooka, a većina smatra ovu situaciju urnebesnom. "Čovjek ima težak i naporan posao, ostavite ga na miru", "Više bi me iznenadilo da je skakao u skijaškom odijelu", "Čovjek se pobrinuo za svoju dobrobit i zdravlje", "Sport je dobar za zdravlje", nizali su se komentari. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.