Zagrepčani pogađali domaće filmove na temelju jedne scene, neki se nisu proslavili

Foto: Index

Pokazivali smo Zagrepčanima scene iz domaćih filmova na temelju kojih su trebali pogoditi o kojem je filmu riječ. Nekima baš i nije išlo od ruke.

"Ne volim te starije filmove"

Najprije smo pokazali scenu iz kultnog filma Vlak u snijegu, što je mladi Zagrepčanin pogodio. No dalje mu baš i nije išlo.

"Parada?" rekao je kad je vidio scenu iz filma Kako je počeo rat na mom otoku. "A nisam gledao", rekao je dečko. Za Hlapića je znao, ali se nije mogao sjetiti crtanog filma Čarobnjakov šešir. 

Kultni film Tko pjeva zlo ne misli također mu je zadao probleme. "Nisam toliko kultno usmjeren u filmove, ne volim te starije filmove. Nisam pratio", rekao je. Ni dječju seriju Jelenko nije gledao, ali je uz veliku pomoć došao do točnog odgovora.

@index.hr "Iz kojeg je filma ova scena? Ne znam. Vlak u snijegu." #index #film #movie #hrvatskifilmovi #croatia #fyp #foryoupage #foryoupage #viralvideo ♬ original sound - Index.hr

Na kraju je zaključio da bi mogao pogledati hrvatske animirane filmove. 

Drugi muškarac je gotovo sve pogodio

Drugom muškarcu je bolje išlo pogađanje. Odmah je znao da su to filmovi Vlak u snijegu, Kako je počeo rat na mom otoku i Čudnovate zgode šegrta Hlapića, ali nije se mogao sjetiti Čarobnjakovog šešira.

Pogodio je i film Tko pjeva zlo ne misli te seriju Jelenko. "Nisam ja baš tako mlad", zaključio je na kraju. Najdraži film mu je Tko pjeva zlo ne misli. 

@index.hr "Koji je ovo hrvatski animirani film? Tu mi je ono negdje, ali se ne mogu sjetiti" #index #film #movie #animiranifilm #croatia #fyp #foryoupage #foryourpage #viralvideo ♬ original sound - Index.hr

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.