Zakopane ratne sjekire: Vlatka Pokos i Indira Vladić-Mujkić na partyju Red Carpeta

TRISTO nedjelja s "Red carpetom" u dnevnim boravcima diljem Hrvatske iza je nas. Unatoč recesiji i rezanju troškova urednik Daniel Delale, uz blagoslov direktora programa Siniše Svilana, organizirao je party emisije u zagrebačkom klubu Gallery.

"Bio je to skroman recesijski party na kojem smo mogli vidjeti od A zvijezda do naših frikova. U svakom slučaju bilo je zabavno i jako sam zadovoljan. Tulum je potrajao do pet ujutro", rekao nam je Delale.

Iako je showbiz emisija prepoznatljiva po svojoj kritičnosti, sprdanju posvuduša i sponzoruša, ali i provokacija pravih zvijezda, party je bio neočekivano posjećen jer naše zvijezde su očito shvatili kako je odnos njih i medija jedna zdrava simbioza.

Uz članove tima, na čelu s Danielom Delalom i njegovom suvoditeljicom Anom Stunić, bila je ondje i Mia Kovačić koja je posebno za tu priliku došla s crnom perikom, ali nije prošla neopaženo. Družile su se i Indira Vladić-Mujkić i Vlatka Pokos za koje se po kuloarima dugo pričalo da se ne mogu vidjeti ni nacrtane. Redcarpetovcima je došao čestitati i redatelj Dalibor Matanić, čiji je rođendanski party završio u medije jer nitko nije sa sigurnošću mogao reći tko se ondje s kim ljubio, starleta bez zanimanja Stefany Hohnjec i Dvina Meler.

Zvijezde večeri - trudnice u noćnom provodu

Bile su ondje u dvije trudnice, Mirna Maras i Ivona Periša. Supruga Marija Valentića uskoro će roditi prvog sina pa joj je Ivona, koja čeka treće dijete, rekla svoja iskustva s dvojicom sinova.  Siniša Svilan čestitao je svome timu, a družio se sa svojim uzdanicama, novinarki Ivani Nanut i voditeljici "Trenutka istine" Jasni Nanut. Upravo ih je on prije osam godina otkrio u svojem "glamur:kafeu". I trešeri su vidjeli svoju priliku da budu uslikani pa je svoj dekolte prošetala Slađana Petrušić, a iz Šibenika je u metropolu potegnula i Mirela Rupić, majka izvanbračnog djeteta Gorana Višnjića.

E.D.
Foto: Neja Markičević / CROPIX
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.