"Zaradim 11.000 kuna mjesečno prodajući svoje nošeno donje rublje"

Screenshot: YouTube

GODIŠNJI prihodi 21-godišnje studentice iz New Yorka koja je poželjela ostati anonimna su 40 tisuća dolara. Dobar dio te love zaradi - prodajući svoje neoprane gaćice na Craigslistu.

Kao većina studenata, otkrila je u svojoj priči Honest Accounts za Glamour, zarađuje radeći poslove poput konobarenja, prodaje ili šetanja pasa, no najveći dio njenih prihoda je prodavanje nošenog donjeg rublja. Ova 21-godišnjakinja prodaje gaćice, grudnjake i čarape, a za komad, odnosno par, može dobiti i do 120 dolara (oko 790 kuna).

Uz to, ona zna dobro nanjušiti mogućnost još bolje zarade među kinky populacijom na Craigslistu pa tako dulje nošeno rublje košta više, a više naplaćuje i ako od nje traže da se fotografira u njemu. "Nakon što mi jedan od redovitih klijenata otkrio da ima fetiš na pazuhe, zaradila sam dodatnih 500 dolara tako što sam mu dopustila da mi ponjuši pazuhe", kaže.

"Upoznali smo se, ja sam bila potpuno odjevena, to je trajalo 15 minuta", objašnjava.

Tim poslom se počela baviti kad je uočila da to radi mnogo žena na internetu. Donje rublje kupi za dolar ili dva, a onda na njemu zaradi mnogo više. "Osjećam se osnaženo zbog prodaje svog donjeg rublja jer imam punu kontrolu nad svojim tijelom", kaže. 

"Osjećam se odlično jer mogu ljudima s takvim fetišima omogućiti da ih ispolje na zdrav način", tvrdi.

"Mjesečno zaradim oko 11 tisuća kuna prodajom donjeg rublja", kaže.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.