Zaručila se bivša voditeljica cajkaškog radija: "Rekla sam da"

Foto: Instagram

PAULA SIKIRIĆ, jedna od poznatijih hrvatskih influencerica i bivša voditeljica na prvom hrvatskom cajkaškom radiju, zaručila se.

"Rekla sam da njegovom mljackanju u snu, njegovoj pasti napolitani, njegovoj razbacanoj odjeći i tenisicama. Rekla sam da čovjeku koji me naučio voljeti, razumjeti i slušati. Ja sam voljena, mirna i najsretnija žena na svijetu!" napisala je uz fotografiju zaručničkog prstena te se tagirala na Kamenitim vratima i tako dala naslutiti gdje se odvila prosidba.

Identitet svog zaručnika još uvijek skriva od javnosti te izbjegava pokazivati njegovo lice na društvenim mrežama.

Inače, Paula je ranije na društvenim mrežama govorila o svojoj borbi s bulimijom. 

"Tko me prati dugo, zna za moju borbu s bulimijom. Dugo mi je trebalo da prihvatim samu sebe, sa nadošlim kilama, strijama i celulitom. Dugo mi je trebalo da se opet iskreno smijem i shvatim površnost i nebitnost 'tog problema'. Meni je došao 'on', naučio me da volim samu sebe u svim oblicima. Naučio me da se smijem i kad mi se ne smije. Naučio me da su vani ozbiljni problemi, a kako 'on' kaže: 'najlakše je skinuti kile.' Meni je trebao 'on' da se konačno prihvatim, ali je došao tek kada sam ja prihvatila sadašnjost. Bez gledanja u prošlost, bez srljanja u budućnost.Tek kad zavolite sada, doći će ljepše sutra. Ja sam voljena žena sa svim svojim manama, a što je najbitnije, ja volim sebe!" napisala je nakon što je otkrila da je zaljubljena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.