Zaruke nakon dva mjeseca veze: Bivša teen zvijezda zaljubila se na odvikavanju

Foto: Instagram

NEKADAŠNJA zvijezda teen filmova i serija Amanda Bynes za Valentinovo je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila sretne vijesti. Objavila je fotografiju na kojoj na ruci nosi veliki zaručnički prsten.

"Zaručena sam za ljubav svog života", napisala je glumica

Pratitelji nisu znali tko je Amandin odabranik, ali je misterij riješen nakon samo nekoliko sati kada je Amanda objavila fotografiju na kojoj poziraju zajedno. Prema pisanju stranih medija, riječ je o Paulu Michaelu kojeg je upoznala na odvikavanju.Još uvijek nisu poznati detalji vjenčanja.

Izvori bliski glumici otkrili su da su prohodali krajem 2019. godine, što bi značilo da se par zaručio nakon samo dva mjeseca veze. Amanda je, kako kažu prijatelji, sretno zaljubljena.

Amanda Bynes javnosti je najpoznatija po ulogama u filmovima Sve što djevojka može poželjeti, Ona je najbolja i Easy A. Glumica se godinama bori s bipolarnim poremećajem i ovisnošću o drogama i alkoholu, a kliniku za odvikavanje napustila je prije otprilike mjesec dana. Nakon izlaska prvo je živjela s roditeljima, a zatim joj je sud dozvolio da živi sama. Prošle godine na obraz je tetovirala simbol srca.

Glumica se navodno oporavila te se više ne drogira.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.