Zbog videa na TikToku s 29 milijuna pregleda pjesma iz 1977. ponovo postala hit

Screenshot: TikTok

ZAHVALJUJUĆI videu koji je na TikToku objavio korisnik pod imenom Drew Frog, pjesma iz 1977. ponovo se vratila na top listu najslušanijih. 

Drew je objavio snimku sebe kako uživa u vožnji skateboardom i pjeva pjesmu Dreams Fleetwood Maca, dok povremeno poteže iz boce sa sokom od brusnice. Video je pregledalo više od 29 milijuna ljudi. 

Koliku popularnost je dobio ovaj video, svjedoči i činjenica da je bubnjar Fleetwood Maca Mick Fleetwood napravio profil na TikToku da bi objavio svoju verziju videa, u kojoj u 74. godini vozi skateboard.

Samo desetak dana nakon što je objavljen originalni video, pjesma je na Spotifyu preslušana 10 milijuna puta, što je duplo više od uobičajenog. 

Prošli se tjedan vratila u top 100 najslušanijih pjesama u Velikoj Britaniji, a trenutno se nalazi na 85. mjestu. 

Video je od 37-godišnjeg Nathana Apodacea, koji se krije iza nadimka Drew Frogg, napravila zvijezdu. Nathan je inače zaposlen u skladištu krumpira, a živi u kamp-prikolici smještenoj u bratovom dvorištu. 
BBC piše da mu je reper Travis Scott pristupio s ponudom da snime promotivni video, a za lokalne je medije otkrio da je od objave snimke dobio preko 20 tisuća dolara (128,8 tisuća kuna) od kojih je mami dao četvrtinu, a ocu kupio kamion. 

Otkrio je da je video nastao nakon što mu je na putu za posao krepao akumulator u autu. 

"Samo sam uzeo svoj skateboard jer ga uvijek imam sa sobom, pokupio sok i krenuo", ispričao je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.