Kći Novaka i Jelene proslavila peti rođendan, obitelj se kupala na Adi Ciganliji

Foto: Instagram

TARA ĐOKOVIĆ, kći Novaka i Jelene Đoković, proslavila je peti rođendan. Ponosni roditelji na društvenim su mrežama tim povodom objavili obiteljske fotografije.

"Pregršt divnih uspomena za pet Tarinih godina! Zdravi smo i zajedno, što čovjek više može poželjeti", napisali su Novak i Jelena u opisu objavljenih fotografija. U komentarima su mnogi pratitelji Tari poželjeli sve najljepše povodom rođendana.

Obitelj je nakon proslave dan provela na Adi Ciganliji, gdje se Novak kupao s djecom. Osim Tare, par ima sedmogodišnjeg sina Stefana. 

Novak je jednom prilikom otkrio jedan od razloga zašto su Jelena i on svoju kćer nazvali Tara. 

"Кoliko samo ljepote i bogatstva nudi naša Srbija. Tara je divlja planina koja skriva svoje tajne sve dok ne dođete do nje i pokažete joj veliko divljenje. Jezera Perućac i Zaovine, povijesna rijeka Drina koja moćno teče i očarava svakog tko je ugleda.

Zahvalni smo na zajedničkom, obiteljskom vremenu i radujemo se daljem istraživanju bisera naše divne zemlje. Naša kći djelomično je nazvana Tara zbog ove divlje, prirodne ljepote", napisao je jednom prilikom na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.