Željko iz LJNS-a dobio drugo dijete, otkrio ime i spol bebe: "Sretni smo jako"

Foto: RTL

ŽELJKO BILIĆ, gledateljima poznat kao kandidat 10. sezone showa Ljubav je na selu, i njegova partnerica Felina drugi put su postali roditelji.

Istarski Casanova, kako su ga svojevremeno prozvali, otkrio je da im je druga kćerkica stigla prošlog četvrtka te da su je nazvali Vita.

"Porođaj je prošao bez problema. Žena je dobro. Imamo posla malo više, ipak su sada dvije kćeri. Sretni smo jako", rekao je Željko za RTL.hr.

Željko i Felina već imaju kćerkicu Emili, rođenu 2019. a svadbu su najavljivali za prošlu godinu, no morali su je odgoditi prvo zbog koronavirusa, a zatim zbog trudnoće.

Par se upoznao kad se Felina Željku javila putem društvenih mreža nakon Željkovog sudjelovanja u emisiji Ljubav je na selu. Željko je istaknuo, da iako nije pronašao ljubav u showu, nije požalio zbog prijave, a najavio je da će se možda on i supruga prijaviti za sudjelovanje u nekom drugom showu u budućnosti.

"Možda ćemo u budućnosti ja i žena sudjelovati u nekoj drugoj emisiji... Eto, samo da cure malo narastu", zaključio je.

Inače, Željko je prošle godine krenuo i u političke vode te se našao na listi stranke Živi zid u osmoj izbornoj jedinici Rijeka i Istra na parlamentarnim izborima.

Pročitajte više