Žena ispred ZOO-a u New Yorku napala Sama Smitha: "Mjesto ti je u paklu, bolesniče"

Screenshot: Twitter

SAM SMITH nedavno je rekao da se konstantno susreće s problemima otkako je objavio da je nebinarna osoba, a sada je na Twitteru osvanula snimka na kojoj se može vidjeti kako nepoznata žena viče na pjevača dok je ulazio u zoološki vrt u New Yorku.

"Ti pripadaš paklu. Sam Smith pripada paklu. Ostavi djecu na miru. Ti si zao. Bolesniče", čuje se kako viče dok ga naziva "pedofilom", a druga žena spominje Iluminate. Pjevač je prošao pored njih bez riječi, ali ih je snimio mobitelom dok su vikale na njega.

Smith ranije izjavio da su pljunuli na njega na ulici

"Ovako treba tretirati čudake poput Sama Smitha", napisao je u opisu korisnik Twittera Stew Peters koji je podijelio snimku. "To nije kršćanski, Stew", "Širi ljubav, a ne mržnju", "Žena je u pravu", "Opsjednut si Samom", samo su neki od komentara ispod objave.

Podsjećamo, otkako je odlučio otkriti da je nebinaran, Sam Smith tvrdi da je sve češće žrtva verbalnog nasilja na ulicama te da je jednom netko doslovno pljunuo na njega. U posljednje je vrijeme i zbog svog novog načina odijevanja često na meti kritika na društvenim mrežama.

Pročitajte više