Žena koju je upoznala kad joj je bilo osam godina ukrala joj je fotke da bi privukla muškarce

Foto: Facebook

LIL HORSLEY (25) upoznala je Julie Wood (46) kad joj je bilo samo osam godina, a nije ni slutila da će je ponovno sresti 17 godina kasnije na vrlo neobičan način. 

Naime, Julie je pet godina koristila Liline slike koje je objavljivala na društvenim mrežama predstavljajući se kao Jaye Mayhew "partijanerica koja voli upoznavati nove ljude". Slike je objavila i na nekim stranicama za traženje partnera, a Lil za to možda nikad ne bi saznala da je na to nisu upozorili muškarci kojima se profil učinio čudan. 

Lil je upoznala Julie kad je 2001. godine s roditeljima ljetovala na Majorci. 

"Ona i njen muž Steve su pili piće s mojim roditeljima i igrali se sa mnom u bazenu. Svake godine nam je slala božićne čestitke iako je više nikad nismo vidjeli uživo. Kad me je 2008. dodala na Facebooku, nije mi to bilo čudno", rekla je Lil za The Sun. 

Prošlog mjeseca javio joj se muškarac koji ju je obavijestio da netko koristi njene slike i pitao je zove li se ona Jayne Mayhew te joj proslijedio fotke s Instagrama. Nekoliko dana kasnije javio joj se još jedan koji je otkrio da iza svega stoji žena koja se zove Julie Wood. 

"Kad sam čula to ime, bila sam zaprepaštena. Objavljivala je fotke moje nećakinje tvrdeći da je to njena kći i moje fotke s ljetovanja, ali s drugačijom destinacijom u opisu", rekla je šokirana Lil. 

Julie je na kraju odlučila sve priznati tvrdeći da je samo htjela malo uzbuđenja u životu. 

"Prolazim kroz jako loše razdoblje. Htjela sam pobjeći od stvarnosti. Kad ti je glava na lošem mjestu, radiš svakakve glupe stvari. Lil sam upoznala samo jednom i nikad je više nisam vidjela. Ona je vrlo privlačna i zato sam koristila njene slike. Nisam zbilja željela postati ona, samo mi je trebalo malo pozornosti", otkrila je Julie. 

Sve je objasnila i na lažnom profilu koji je kasnije obrisala. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.