Žena slavnog nogometaša: Napravio joj je dijete par dana nakon što sam izgubila bebu

Foto: Twitter/Instagram

OGLASILA se bivša partnerica engleskog nogometaša Kylea Walkera Annie Kilner, koja je oca svoje trojice sinova ostavila nakon što je doznala da čeka dijete s njenom prijateljicom Lauryn Goodman. 

Annie je o njihovoj vezi progovorila prvi put i otkrila da je zajedničko dijete izgubila samo nekoliko dana prije nego što je njena prijateljica ostala trudna s Kyleom. 

"To što je napravio meni i našoj djeci ne mogu opisati riječima. U ožujku prošle godine prevario me s reality zvijezdom, doznala sam to mjesec dana kasnije i slomilo me. Tad me molio da ga primim natrag, a onda je to ponovio u lipnju. Ni tri mjeseca kasnije netko je bio trudan s njim. Naše najmlađe dijete imalo je jednu godinu", ispričala je Annie u intervjuu za britanski The Sun. 

Priznala je da ga još uvijek voli, ali mu ovo ne može oprostiti. 

"Volim ga i uvijek ću ga voljeti, ali da mi ovo napravi nakon troje djece... Pokušala sam ga mrziti, ali kako da mrzim muškarca kojeg moja djeca toliko vole? Prije prevare bio je moja srodna duša, moj najbolji prijatelj. A sad mi je zabio nož u leđa", govori Annie. 

Nakon što mu je već oprostila prevaru sa zvijezdom realityja Ex On the Beach Laurom Brown, javila se njena prijateljica Lauryn Goodman i otkrila da je njena afera s Kyleom prošlog kolovoza rezultirala trudnoćom.  

"Bio je to sasvim običan dan. Netko mi je slao poruke na Instagramu da mu ne trebam vjerovati, no stalno dobivam takve poruke pa nisam na to obraćala pozornost. Odjednom me nazvao i rekao da mi nešto mora priznati. Rekao mi je da je s nekim imao seks na jednu noć. Kad sam doznala da je to Lauryn, počela sam vrištati na njega da prekidamo, a on je rekao da mi mora reći još nešto. Bilo je to poput noćne more. Prije nego što sam stigla razmisliti, rekao mi je: 'Ona kaže da je trudna i da je dijete moje'", ispričala je. 

Tad je, kaže, prekinula telefonski razgovor.

"On kaže da je užasnut, ali mislim da ne razumije posljedice. Ništa neće promijeniti činjenicu da ima bebu s drugom. Dugo sam mu opraštala, možda nisam trebala, ali željela sam sačuvati obitelj. Sebe sam stavljala na zadnje mjesto", rekla je. 

Lauryn je trudnoću nazvala čudom jer su joj liječnici govorili da nikad neće začeti prirodnim putem, a najavila je i tužbu protiv Annie kako bi spriječila njene komentare na društvenim mrežama.

"Ona radi sve što može da bi me mučila. Zna da će to dijete značiti trajnu vezu s Kyleom. Ja s tim moram živjeti svaki dan. Sve me to slomilo, mislim da nakon ovog više nikad neću biti ista osoba", zaključila je. 

Annie i Kyle u vezi su bili deset godina, a iako je on navodno moli da ga primi natrag, za vrijeme karantene je u svom stanu organizirao orgije s prostitutkama

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.