Žena Toma Hanksa: "Stručnjaci su nam rekli da misle da smo se ovako zarazili"

Foto: Instagram

RITA WILSON otkrila je kako je izgledala borba s koronavirusom nakon što su ona i suprug Tom Hanks bili jedni od prvih javnih osoba koje su otkrile da su pozitivne na covid-19 prije više od mjesec dana.

Glumica i pjevačica otkrila je što smatra da je izvor njihove infekcije i neke od teških simptoma koji su obilježili njihovu dijagnozu, gostujući u CBS This Morning.

Wilson je pojasnila da su njoj i Hanksu rekli kako su istovremeno bili izloženi virusu iste osobe, ali da nisu znali gdje i kada se to dogodilo, jer nitko od njihovih bliskih kontakata, suradnika ili obitelji nije pozitivno testiran.

"Australski dužnosnici kazali su nam kako vjeruju da smo se zarazili ili u Americi ili tijekom putovanja u Australiju gdje je Hanks snimao film, a ja sam imala turneju kojom sam promovirala novi album", kazala je Rita.

 U vrijeme dijagnoze, par je bio u Australiji najmanje tjedan dana, a u toj je zemlji u to vrijeme zabilježeno samo 130 slučajeva bez kontakta.

Rita je objasnila kako se osjećala veoma umorno, nelagodno i kako nije mogla podnijeti da je netko dodiruje. Izgubila je osjet mirisa i okusa. Hank nije imao tako izražene simptome.

Nakon što su 14 dana proveli u australskoj bolnici, par je prebačen u SAD, gdje su nastavili s izolacijom dok se nisu osjećali potpuno zdravo. 

Rita je otkrila i kako im je rečeno da su sada imuni na koronavirus te su darovali krv u sklopu studije za razvijanje cjepiva. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.