Žena vrač (69): Jedem jednom dnevno da imam ovu kilažu. Mogu glumiti 25-godišnjakinju

Foto: Instagram

JANE SEYMOUR požalila se na producente koji su uzeli mlađu glumicu da glumi njezin lik u flashback scenama u seriji Glow and Darkness.

Glumica najpoznatija po ulozi u seriji Dr. Quinn: Žena vrač tvrdi da vrlo lako može odglumiti 25-godišnjakinju. "Rekli su mi da ću ja glumiti sebe s 25 godina, ali prije nego što sam uopće stigla to učiniti, dan ranije, bez da su mi najavili, pronašli su drugu glumicu", požalila se 69-godišnja Seymour.

"To je nešto što stvarno uopće ne razumijem jer, vjerovali ili ne, a možete vidjeti na Instagramu, čak mi ne trebaju sređivati ni lice. Funkcionira sasvim u redu. Joan Collins ima 87 godina i trebala bi glumiti ženu koja umire s 40", rekla je u intervjuu za The Times.

Otkrila je i da je danas na istoj kilaži na kojoj je bila i sa 17 i to zahvaljujući rigoroznoj disciplini. Naime, ona jede samo jedan obrok dnevno koji se sastoji, otkrila je, od "povrća i ribe ili malog komada piletine". "Veoma rijetko pojedem i tanku krišku odreska bez masti. Grickam mrkvu i celer", dodala je.

Kaže i da nikad nije imala estetski zahvat na svom licu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.