"Žena vrač" opet u zagrljaju Sullyja, evo kako izgledaju nakon 21 godine

Foto: Press, Instagram

LEGENDARNI televizijski par, koji je od 1993. do 1998. godine gledatelje držao prikovanima za male ekrane, opet je zajedno. 68-godišnja Jane Seymour objavila je fotografiju s 57-godišnjim Joeom Landom, a fanovi su se odmah ponadali da će doktorica Quinn i fatalni Sully opet oživjeti u nekom remakeu.

"Ljeto sa Sullyjem", napisala je glumica uz fotografiju objavljenu na Instagramu. Sa svojim nekadašnjim televizijskim partnerom ostala je u odličnim odnosima, a na društvenim mrežama nerijetko objavljuju fotke sa zajedničkih druženja. Ipak, unatoč hashtagu "vratite Dr. Quinn" koji se nedavno raširio društvenim mrežama, o novim epizodama zasad nema spomena.

CBS-ova serija "Dr. Quinn: Žena vrač" pratila je život doktorice Michaele Quinn koja se u Colorado Springs doselila nakon Građanskog rata, a svojim je medicinskim znanjima i vještinama izazivala burne reakcije mještana. 

Odmah po dolasku, doktorica se zaljubila u ljepotana Sullyja, a njihova priča spada u najpoznatije ljubavi u povijesti televizije. U doba najveće popularnosti samo u SAD-u pratilo ju je oko 15 milijuna gledatelja tjedno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.