"Žena vrač" se u 68. godini skinula u badić i pokazala fantastičnu liniju

Foto: Instagram

GLUMICA Jane Seymour, publici najpoznatija po ulozi liječnice Michaele, žene vrač, u seriji Doktorica Queen, za mjesec dana će proslaviti svoj 68. rođendan, ali kad vidite kako izgleda u badiću, nikad to ne biste pomislili. 

Na Instagramu je podijelila fotku na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu dok na brodu krstari po Havajima i fanovi se ne mogu nadiviti njenoj zavidnoj liniji. 

"Bože, izgledaš bolje nego ikada", "Fantastično izgledaš, nadam se da se dobro zabavljaš", "Predivna si, otkrij nam tajnu svog izgleda", "Tako sam zavidna, da bar ja izgledam kao ti i imam takvo tijelo", "Stariš li ti uopće?", pisali su joj u komentarima. 

Jane se inače početkom prošle godine slikala za Playboy a tom je prilikom objasnila da se sad osjeća privlačnijom nego kad je bila mlađa. 

"Danas, sa 67 godina, osjećam se znatno više seksi nego kad sam bila mlađa, a sve samo zato što se osjećam dobro u svojoj koži. Kad ste mlađi, stalno brinete što će drugi reći o vašem izgledu, pa ste previše opterećeni da biste mogli doista uživati u sebi. Ja sam došla do faze kad se više ne moram dokazivati, a to je osjećaj koji oslobađa", izjavila je tom prilikom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.