Žene koje obožavaju sado mazo otkrile sve o tome što vole raditi u krevetu

Screenshot: Youtube

MNOGI ljudi vole istraživati svoju seksualnost, a neki najviše uživaju u onome što drugi smatraju perverznim igricama. Za Men's Health pet žena koje prakticiraju BDSM otkrile su što vole raditi u krevetu i u čemu najviše uživaju. 

BDSM je inače kratica za Bondage Discipline Sadism and Mazohism (odnosno vezanje, disciplinu, sadizam i mazohizam). Neke osobe vole biti dominantne nad partnerom, neke mu se vole podrediti, a neke kombiniraju ove uloge.

Pet žena koje redovito prakticiraju BDSM otkrilo je detalje iz svog seksualnog života. 

Ove žene redovno prakticiraju takvu vrstu seksa. Neke od njih su dominantne, neke submisivne, a neke uživaju u obje uloge. 

Što najviše volite raditi u krevetu?

Tammy (31): "Volim igru vezanja i ograničavanja pokreta. Uživam kad me guše, vežu, pljeskaju po stražnjici, grizu. Volim kad me vežu lisicama, užadi ili svilenim šalovima. Dok sam zavezana, mogu se potpuno podčiniti partneru, a ako je tu i povez za oči, time su mi druga osjetila pojačana pa sve što partner radi sa mnom bude deset puta bolje."

Jane (33): "Volim kažnjavati partnera, izazivati ga, uskraćivati mu orgazam i volim kad me obožava."

Denise (29): "Vezanje i igranje uloga važan su dio mog seksualnog života. Koristim užad, ljepljivu traku, gagove. Ako odemo dalje od toga, volim igračke poput bičeva ili šiba za intenzivan doživljaj i zečje krzno ili perje kako bi se postigao nježniji efekt. To više koristimo u predigri nego tijekom seksa, ali ponekad uključujemo stvari poput pljeskanja i u seks."

Allison (25): "Posebno volim držati partnera na rubu, što često uključuje neku vrstu vezanja ili gušenja druge osobe."

Kayla (33): "Volim dominaciju, udarce i vezanje. Uživam kad me pljeskaju po goloj stražnjici rukama ili dodacima poput bičeva. Volim taj osjećaj na koži, od laganog, do intenzivnog udaranja."

Jeste li dominantni, submisivni ili oboje?

Tammy: "Oboje. Submisivna sam s mužem i ženskim partnericama, ali volim biti dominantna s drugim muškarcima."

Jane: "Dominantna."

Denise: "Submisivna sam, i to samo s jednim muškarcem."

Allison: "Dominantna sam, ali ponekad prakticiram i submisivnost da opustim partnera koji prvo želi vidjeti kako to izgleda. Primjerice, pokazat ću im da vrući vosak ne ostavlja opekline na mojoj koži."

Kayla: "Oboje, ali više volim biti submisivna."

S koliko ste godina prvi put iskušale BDSM seks?

Tammy: "U ranim dvadesetima, i to slučajno. Bila sam s partnerom koji nije htio da promijenimo položaj, no ja ga nisam poslušala. Nisam očekivala da će primijeniti silu, ali kad je to učinio, brzo sam shvatila da mi se to sviđa."

Jane: "Imala sam 16 ili 17 kad je jedan muškarac počeo obožavati moja stopala."

Denise: "Sa 17. Nisam znala da je to što radim BDSM, ali počela sam govoriti uvredljive stvari svom partneru. Tek sam u odrasloj dobi shvatila da je to ponižavanje."

Kayla: "Nekoliko puta su me još tijekom srednje škole partneri vezali ili kontrolirali. Tada nisam znala da je to BDSM."

Zašto ste to poželjeli isprobati?

Tammy: "Počela sam to istraživati 2016. jer sam se htjela izraziti na drugačiji način. U BDSM zajednici nema puno crnkinja koje vole dominirati ili biti dominirane. Htjela sam prijeći preko tih predrasuda i izraziti se bez srama."

Jane: "Volim imati moć natjerati muškarca da radi sve što poželim i vidjeti ga kako mi se podčinjava."

Denise: "To je jednostavno bilo sve što sam htjela. Činilo se zabavno, uzbudljivo i jako strastveno."

Allison: "Uvijek sam bila osoba koja voli ekstremne stvari, gledati najstrašnije horore ili uživati u brzim vožnjama. Kad sam postala seksualno aktivna, također sam htjela nešto više od običnog seksa."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.