Žene opisale kako izgleda njihov orgazam: "Vrtjelo mi se u glavi i skoro sam pala u nesvijest"

Foto: Instagram

GRUPA žena u detalje je opisala kako izgleda njihov orgazam, odnosno kako se osjećaju i što se događa s njihovim tijelom u tom trenutku, piše britanski Cosmopolitan.

"Znam da ću svršiti kada se osjećam kao da mi tijelo stoji na rubu litice. Iako je lako "zaglaviti" na tom rubu, kad ga pređem osjećam poplavu senzacija. Isto tako, osjećam da mi vagina pulsira nakon orgazma", rekla je jedna žena.

"Ponekad je toliko dobro da boli, tako da u isto vrijeme želiš više i želiš da prestane. Kad pređem tu zbunjujuću granicu i doživim orgazam, cijelo mi se tijelo počne tresti", rekla je druga.

"Jednom kad sam doživjela orgazam, osjećala sam se kao da sam se onesvijestila. Vrtjelo mi se u glavi i tijelo mi se nekontrolirano treslo. Bilo je poput vulkanske erupcije... tamo dolje. Nakon toga nisam se mogla pomaknuti, misliti ili pričati", rekla je treća žena.

"Opisala bih to kao da je svaki gram energije isisan iz mog tijela, počevši od nožnih prstiju i završavajući pulsiranjem u vagini", izjavila je četvrta.

"Jednostavno sve oko mene nestane i ne postoji ništa drugo", kratko je rekla peta žena.

"Osjećam se kao da će mi se tijelo otopiti i eksplodirati u isto vrijeme. Izgubim svu kontrolu nad sobom", opisala je svoje iskustvo još jedna žena.

"Kod najsnažnijih orgazama noge bi mi potpuno utrnule i ne bi ih mogla pomaknuti neko vrijeme", iskreno je rekla još jedna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.