Žene otkrile najpametnije stvari koje tip može napraviti na prvom spoju

Ilustracija: Instagram

S OBZIROM na broj aplikacija za upoznavanje, prvi spoj puno je lakše dobiti nego drugi. Netko je na Redditu postavio pitanje ženama što osoba mora napraviti na prvom spoju kako bi osigurala drugi, a ovo su najbolji odgovori.

1.

"Sjetio se malih stvari o kojima smo razgovarali prije koje sam čak i ja zaboravila. Osim toga, poslao mi je poruku odmah nakon spoja u kojoj mi je dao do znanja da razumije da sam nedavno izašla iz duge veze i da ne želim raditi ništa izvan svoje zone komfora, ali da bi me želio ponovno vidjeti." 

2. 

"Ovo je više nakon spoja, ali nije se poigravao sa mnom i poslao mi je poruku iste večeri u kojoj je rekao da se odlično zabavio. To mi je bilo osvježenje."

3.

"Izašla sam na spoj s tipom koji mi je kasnije poslao poruku da zaista uživa u mojoj osobnosti. To me nasmijalo."

4.

"Poslao mi je poruku malo kasnije i pitao jesam li dobro stigla kući i rekao da bi me opet želio vidjeti te predložio spoj za sljedeći vikend. Savršen način za osigurati spoj, bez glupih igrica."

5.

"Slušao me. Bio je iskreno zainteresiran da me upozna, no omiljeni dio bio mi je kad smo se vozili okolo 2-3 sata samo razgovarajući i upoznavajući se. Bilo je savršeno."

6.

"Bila sam s nekim i bili smo sramežljivi jedno oko drugoga, no stvari su se zagrijavale. Pitao me želim li mu skinuti majicu, što mi je bilo sasvim u redu. Zatim me pitao može li me dirati, što mi je bilo još bolje. Bilo je sjajno čuti to pitanje i moguće da sam reagirala entuzijastičnije nego da nije bilo pitanja."

7.

"Stavio je svoju ruku na moja leđa da me vodi kroz gužvu. Nisam uopće znala zašto mi je to značilo toliko, ali je i zajedno smo posljednje tri i pol godine."

8.

"Tretirao me i razgovarao sa mnom kao s ljudskim bićem, a ne potencijalnom vaginom u koju će zabiti ku*ac."

9.

"Inicirala sam seks iz pijane nervoze i on je rekao da ne želi na prvom spoju. Ne samo da sam cijenila njegovu suzdržanost nego je i bio sladak kad me odbio i nisam se uopće osjećala čudno zbog toga."

10.

"Zapravo mi se svidjelo što sam ga bockala čitavu večer, a nije postao defenzivan. Odlična zafrkancija čitavu noć i godinu dana kasnije još uvijek smo jaki."

11. 

"Iskreno se nasmijao jednoj od mojih šala i vratio sličnom šalom."

12.

"Dao je ostatke iz restorana beskućniku. Ponudio je da me otprati do autobusne stanice jer je razumio da bi mi moglo biti neugodno prihvatiti vožnju s nekim strancem s Tindera kojeg sam jedva poznavala. Na kraju večeri pitao me je li ok da me poljubi u obraz. On je slatkica i zajedno smo oko četiri godine."

13.

"Slanje poruke jesam li dobro stigla kući - pokazuje da uvijek misliš na mene."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.