Žene otkrile zašto vole da ih se tuče, veže i grubo tretira tijekom seksa

Screenshot: Youtube

PEDESET nijansi sive svratilo je pozornost javnosti na sado mazo igrice u krevetu, ali takva praksa nekim je parovima oduvijek bila normalna pojava.

Neki se, pak, pitaju zašto bi netko uopće poželio biti grubo tretiran tijekom seksa.

Evo što o tome za Metro.co.uk kažu žene koje su isprobale čari submisivnosti i otkrile da uživaju u tome.

"Radim vrlo stresan posao na visokoj poziciji. Ja sam odrasla žena i mogu se brinuti za sebe, ali u krevetu preferiram da netko drugi preuzme odgovornost i donosi odluke. Želim se prepustiti.

Tražim muškarca koji će mi dokazati da može preuzeti kontrolu i da je vrijedan moje podčinjenosti. Klaustrofobična sam i ne želim da me se veže. Treba mi partner koji će me moći podčiniti samo gestom ili tonom glasa", kaže Abbi.

Mnogi pretpostavljaju da dominantnost u krevetu znači da je muškarac dominantan u svakom aspektu veze, ali to često nije tako.

"Moraš biti jaka i sigurna osoba da bi mogla biti submisivna, a moraš i imati povjerenja u partnera. Smatram da dijeljenje fetiša u kojem oboje uživamo povećava bliskost u našoj vezi.
To što sam submisivna u spavaćoj sobi ne znači da mi nedostaje samopouzdanja u svakodnevnom životu. Moj partner i ja ne prakticiramo takve igrice svaki put kad se seksamo, ali povremeno se počastimo. To je u principu isto kao kad drugi parovi odu u restoran", kaže Lucy.

Ne radi se samo o seksualnom užitku, ta potreba kod nje ide puno dublje.

"Odgojem mi je usađeno da samo drolje uživaju u seksu, pa mi osjećaj da nemam kontrolu uklanja tu nametnutu krivnju", objašnjava.

Njen suprug Matt ne smatra da njegova seksualna dominacija nad ženom znači da ju ne poštuje, upravo suprotno.

"Najbolji dio u tome da dominirate nad nekim je način na koji njeno tijelo reagira ako je to pozitivna reakcija. Uživam u tom što ju napaljuje to što ju tjeram da čini. Između nas nema ništa osim ljubavi i poštovanja, komuniciramo oko svega što želimo raditi u seksu i to nam daje osjećaj obostrane prihvaćenosti", kaže on.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.