Zgodna cura novog igrača Dinama pozirala na Maksimiru. Svi im pišu istu stvar

Foto: Instagram

JOAQUIN SOSA (21) novi je igrač Dinama. Mladi Urugvajac stiže iz talijanske Bologne kao igrač koji primarno igra na stoperskoj poziciji, ali može pokriti i poziciju lijevog beka. U Zagreb dolazi na jednogodišnju posudbu uz pravo otkupa ugovora, a u momčadi trenera Sergeja Jakirovića konkurirat će za uloge stopera i lijevog beka.

Prvi je to igrač iz Urugvaja u povijesti Dinama, a navijače je razveselila i vijest što s njim stiže i njegova zgodna djevojka Bel. Ona je već na svom Instagram profilu podijelila njihove zajedničke fotografije s maksimirskog stadiona. "Plava ti tako dobro stoji", napisala je u opisu objave, a navijači Dinama odmah su im u komentarima poželjeli dobrodošlicu u Zagreb.

"Znam da se radi o iznimno moćnom klubu, najjačem i najkonstantnijem u ovom dijelu Europe, koji je apsolutni vladar u domaćem prvenstvu, ali i vrlo istaknut po pitanju europskih natjecanja. Nadam se da ću se uskoro dokazati treneru i izboriti šansu da pokažem što znam na nogometnim terenima", rekao je Sosa po dolasku u redove hrvatskog prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.