Zima je pri kraju - dođite u Reformu i za ljeto si poklonite savršenu figuru

STO PUTA smo čuli izreku koja kaže da u zdravom tijelu živi zdrav duh, a znamo i da je zdravo tijelo lijepo, vitko i mišićavo. No kad se pogledamo u ogledalo, shvatimo da se toga držimo samo u teoriji. Vrijeme leti, zima je lagano pri kraju, a proljeće i ljeto otkrit će bez pitanja sve naše nedostatke. Htjeli mi to ili ne, ne gine nam izlazak na sunce sa svim onim što smo nakupili i skrivali pod debelom odjećom tijekom duge zime. Ali spas ipak postoji, a njegovo ime je Fitness centar Reforma koji je u 2010. godinu ušao s mnogim pogodnostima za svoje nove, ali i sve dosadašnje članove. Nemojte odmah pomisliti da vam za ostvarenje zanosnog tijela treba masna lova, jer je upravo Reforma odlučila ponuditi ono što nije moguće pronaći ni u jednom drugom velikom fitness centru. Nakon isteka svih blagdanskih i postblagdanskih popusta, Reforma svojim novim i starim članovima svoju povoljnu akciju nudi i tijekom cijele veljače u kojoj ćete dvije članarine dobivati po cijeni jedne. Dakle ne očajavajte, nego povedite prijatelja, prijateljicu, curu, dečka, brata, sestru, ljubavnicu ili ljubavnika i krenite već danas u borbu za zdravo tijelo i duh.

Aktivnosti za svakoga

U Reformi, osim vježbanja u teretani, možete odabrati i mnoge grupne aktivnosti. Izdvajamo samo neke od njih: mat pilates, pilates na reformerima, power yoga, korektivna gimnastika, kružni trening za rekreativce, fat burning (vježbe za topljenje znamo već čega), ballet workout i među ženama vrlo popularan ples oko šipke - strip fit. Pod budnim okom Reforminih školovanih instruktora zasigurno možete pronaći neku aktivnost za sebe, osjećati se sigurno tijekom treninga te konačno i zavoljeti redovito vježbanje.

Za one koji vole sportove s loptom

U Reformi se nalazi i polivalentna sportska dvorana namijenjena igranju malog nogometa, odbojke ili košarke. To je jedna od rijetkih klimatiziranih dvorana takve vrste u gradu i predstavlja odličan izbor za one koji svoje rekreativne trenutke rado provode s loptom i u dobrom društvu.

Također, u sklopu fitness centra Reforma nalazi se i aqua centar Delta, koji raspolaže bazenom i saunom, te se članovi osim aquaerobica i izbacivanja toksina znojenjem mogu za svoje tijelo pobrinuti i odlaskom na masažu.

Pogodnosti za tvrtke

Također, u suradnji s Reformom i tvrtke uživaju u brojnim pogodnostima. Vaši zaposlenici mogu se pronaći u čitavom nizu gore navedenih aktivnosti, a za one koji su skloniji igrama s loptom, na raspolaganju je polivalentna dvorana za  košarku, odbojku i mali nogomet.

Svi corporate partneri u Reformi mogu ostvariti značajne popuste na korištenje teretane, grupne programe i dvorane, te tako omogućiti svojim zaposlenicima održavanje zdravog tijela bez pretjeranog udaranja po kućnim budžetima.

Sve dodatne detalje o aktivnostima i njihovom rasporedu možete dobiti na brojevima telefona 6191177 ili mobitela 0955980588 ili na www.fitnessreforma.com

Reforma nudi sve što Vam treba za proljetno razotkrivanje. Na vama je samo da (se po)krenete. Čekamo Vas :)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.