Život s mikropenisom: "Moj penis je toliko mali da mi je žao svih žena koje su spavale sa mnom"

Screenshot: Youtube

IAKO se znanstvenici još spore oko točnog broja centimetara, općeprihvaćeno je da je prosječna dužina penisa kod odraslog muškarca 13,5 centimetara u erekciji.

Sve manje od sedam i pol centimetara smatra se mikropenisom.

Jedan 51-godišnjak iz Velike Britanije je za New York Magazine opisao kako je to živjeti s mikropenisom.

Njegov je penis u opuštenom stanju dugačak pet centimetara dok u erekciji naraste na sedam i pol centimetara.

Da je njegov penis manji od prosječnog, shvatio je još kao dijete.

"Kad mi je bilo devet godina moji roditelji su se razveli i tata bi me slao da ljeto provedem kod njegovih rođaka. Često sam piškio u krevet, a mama jednog mog prijatelja se toliko razljutila zbog toga da me natjerala da skinem svoju mokru pidžamu pred svima. Kad mi je bilo 12 dogodila se slična situacija kad mi je upraviteljica u jednom hotelu u kojem smo odsjeli rekla da će mi idući put odrezati tu malu stvar među nogama. To me toliko pogodilo da tu neugodu pamtim do danas. Najgore je bilo u srednjoj školi kad smo se prije tjelesnog svi morali zajedno presvlačiti. Tada sam shvatio da nisam kao drugi. Nije pomoglo ni što su me ismijavali i klinci i učitelji. Učitelji su bili još gori", kaže on.

Otkrio je da je imao velikih problema sa samopouzdanjem jer su njegovi vršnjaci s 14 godina već prolazili pubertet, a on je, tvrdi, još uvijek bio bucmast dječak s vrlo malim penisom.

"Postao sam anoreksičan s 14 godina jer su me toliko gnjavili zbog debljine da sam prestao jesti. Ubrzo nakon toga sam narastao, a dobio sam i dlake. Jedino što nije naraslo bio je moj penis. Nevinost sam izgubio tek s 23 godine. Bio sam u vezama, ali one nikad nisu opstale jer moje partnerice nisu bile zadovoljne, a ne mogu im zamjeriti", ispričao je.

Njegova je nesigurnost bila tolika da se izbjegavao skidati pred ženama.

"Kad mi je bila 21 godina završio sam s jednom curom s tuluma u spavaćoj sobi. Ona se htjela seksati, a ja sam bio toliko napušen da sam pristao. Nije mogla sakriti razočaranje kad je vidjela moj penis. Pravio sam se da zbog pušenja trave ne mogu postići erekciju, a nakon toga su prošle dvije godine prije nego što sam se ponovo usudio biti u krevetu sa ženom. Nevinost sam izgubio s curom koja je bila iskusna i znala je izvući najbolje iz situacije. Da nje nije bilo vjerojatno bih i dalje bio djevac", priznaje.

Otkrio je da je posljednje seksualno iskustvo imao u veljači 2013. godine, a umjesto toga često masturbira.

"Obožavam masturbaciju, ali moram biti oprezan. Muškarcima s mikropenisom je možda veći užitak trljati se o posteljinu nego koristiti ruke. Što se seksa tiče bio sam sa šest žena. Zaljubio sam se nebrojeno puta, ali uvijek bih se povukao. Sve bi bilo dobro dok nije došlo do seksa, a onda bih se ukočio i udaljavao od njih. Više volim masturbirati, mislim da je to poštenije i prema njima jer ih poštedim velikog razočaranja. Stvarno mi je žao svih tih žena koje su osjetile toliko razočaranje sa mnom", zaključuje on.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.