Zločesti dečko Dinamove svlačionice pokazao novu tetovažu

MARIO MANDŽUKIĆ, zločesti dečko Dinamove svlačionice ili kako ga mnogi vole nazivati - hrvatski Cristiano Ronaldo napravio je novu tetovažu. Dinamov napadač na desnu nogu je dao tetovirati horoskopski znak blizanca s obzirom da je rođen u tom znaku. Mario već ima nekoliko tetovaža, baš kao i većina njegovih suigrača.

Vedran Ćorluka na ruci ima istetoviran datum rođenja i ime djevojke Ive Buzov

Naime, tetoviranje je posljednjih godina postalo rastući trend u hrvatskoj reprezentaciji. Osim Mandžukića, svoje tijelo su ukrasili primjerice Vedran Ćorluka koji je na ruku dao istetovirati datum rođenja i ime djevojke Ive Buzov, Ivan Rakitić koji na ruci ima datume najbližih, Dario Srna koji si je na prsa dao tetovirati ime brata Igora koji boluje od lakšeg oblika Downova sindroma, zatim izbornih hrvatske reprezentacije Slaven Bilić koji ih također ima nekoliko.

Trendu tetoviranja podlegli su i brača Kovač, Eduardo da Silva koji si je dao istetovirati ime kćeri Lorene, Josip Šimunić te mnogi drugi. Kada je riječ o tetovažama i nogometašima, njima se svakako može pohvaliti David Beckham koji ih ima preko deset. Neke od njih su imena sinova i supruge, anđeo čuvar na leđima, gola Victoria okružena zvijezdama, poneki križ, te ona koju je posljednju napravio - stih iz Biblije na hebrejskom jeziku.

A.M.
Foto: Drago Sopta / Cropix

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.