Zvijezda Baywatcha i njezin suprug milijarder čekaju prvo dijete

Foto: Profimedia

Američka glumica i model Kelly Rohrbach (33) čeka prvo dijete s 42-godišnjim suprugom Steuartom Waltonom.

Glumica, koja je u ulozi C. J. Parker zamijenila legendarnu Pamelu Anderson u filmu Baywatch iz 2017. godine, viđena je s trudničkim trbuhom dok je uživala sa suprugom na plaži u Malibuu. Vjenčali su se prije četiri godine, a Walton je američki odvjetnik, investitor i poslovni čovjek, koji dolazi iz obitelji američkih milijardera, a osobno bogatstvo procjenjuje mu se na 310 milijuna dolara.

Strastveni pilot direktor je Walmarta, najveće svjetske tvrtke po prihodima, koja je u vlasništvu njegove obitelji, suosnivač privatne investicijske tvrtke, a njegov diverzificirani portfelj uključuje udjele u raznim kompanijama, od naprednih tehnoloških tvrtki do start-upova.

Kelly Rohrbach inače je poznata po vezi s legendarnim holivudskim neženjom Leonardom DiCaprijem, s kojim je hodala 2015. Glumu je studirala u Londonu, a bila je i uspješna golferica, koja si je, zahvaljujući sportskim uspjesima i rezultatima na travnatom terenu, financirala školovanja.

Osim već spomenutog Baywatcha, igrala je glavnu žensku ulogu u The P.E.T. Squad Files i epizodne uloge u TV serijama Dva i pol muškarca, Djevojke na zadatku i The New Normal. Radila je i kao model, uz ostalo, snimila je kampanju za Gap te bila jedno od omiljenih lica časopisa Sports Illustrated.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.