Zvijezda Emily u Parizu u bolnici zbog septičkog šoka: Počelo je s upalom krajnika...

Foto: Netflix

ASHLEY PARK otkrila je da je provela tjedan dana na intenzivnoj njezi zbog kritičnog septičkog šoka. 32-godišnja zvijezda hit Netflixove serije Emily u Parizu objasnila je da je infekcija prvo počela s upalom krajnika. Objavila je i svoje slike iz bolnice na Instagramu.

"Dok sam bila na odmoru u prosincu pred Novu godinu, ono što je počelo kao upala krajnika pretvorilo se u kritični septički šok, koji je inficirao i zahvatio nekoliko mojih organa. Zahvalna sam što mi se zdravlje poboljšalo unatoč onome što su nam u početku rekli", napisala je.

Potvrdila vezu s kolegom iz serije

Park je također potvrdila svoju vezu s Paulom Formanom, koji se pridružio glumačkoj postavi Emily u Parizu u trećoj sezoni hit Netflixove serije. Glumica je dirljivo zahvalila francusko-engleskom glumcu na podršci.

"Smirio si moje strahove i bio sa mnom u vozilu hitne pomoći, tri strane bolnice, na bezbrojnim snimanjima, testovima i injekcijama, uz nesnošljivu bol i toliko zbunjenosti, sve dok smo bili sami na drugom kraju svijeta, daleko od onih koje poznajemo. Volim te, Paul. Više nego što mogu reći."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.